ייעוץ שינה - ייאוש

hilli10

New member
ייעוץ שינה - ייאוש

היי,

אתמול היה לילה שגרם לנו להחליט סופית ללכת לייעוץ שינה.

הילדה בת 10.5 חודשים, מההתחלה לא ישנה מזהיר.
ככל שעובר הזמן זה נהיה מאתגר במיוחד.
אתמול התעוררה ב22:00 (אחרי שהלכה לישון בסביבות 20:00) ונרדמה רק ב1:30-2:00 וגם אז שינה מאד לא רגועה.

בקיצור, מיואשים מאד ורוצים ייעוץ שינה.
שמעתי על יוליה טמיר, אממה הבנתי שהשיטה שלה קשוחה מאד.
מפחדת להתחיל עם שיטה כזאת כשמראש יודעת שקשה יהיה לי להשאיר אותה בוכה לבד כל הלילה ...

אשמח מאד להמלצה ממישהי שעזרה לכן או לחלופין כאלו שהיו אצל יוליה ויכולים ולחלוק מהחוויה.

תודה רבה

הייתי מציעה לך בתור התחלה לקרוא את הלוחשת לתינוקות

השיטה שלה היא לחנך לשינה בכלי להתעלם מהתינוק שבוכה. אם את לא בעניין של לתת לתינוק לבכות (מה שנראה לי הגיוני) - מומלץ.

AlicePJ

New member
אני לא מכירה אותה אבל אצלנו היו לילות

קשים עם הגדול, היה מתעורר כל 3/4 שעה ונרדם רק עם הנקה עד גיל 8 חודשים. ואז ניסינו את הלוחשת לתינוקות במשך כמעט שבוע, והיה נוראי. אני יודעת שהמון אנשים אוהבת את השיטה, ואני בטוחה שהיא היתה מעולה להמון תינוקות, אבל לתינוק הפרטי שלנו השיטה לחלוטין לא התאימה. אחרי כמה זמן של הפסקה ניסינו את השיטה של פרבר ("שיטת החמש דקות") ותוך חצי יום הוא למד להרדם לבד, עם בכי של אולי כמה דקות, ממש מינימלי. זה היה ממש קסום, לא תיארנו לעצמנו שיכול לקרות כזה דבר. הוא ישר התחיל לישון 12 שעות בלילה, כל ההתנהגות שלו בשעות היום השתפרה, ההתפתחות שלו נתנה קפיצה, זה פשוט היה עולם אחר. התחלנו להנות מההורות פתאום.
אני לא יודעת אם אצלכם הבעיה היא חוסר יכולת הרדמות עצמאית, אבל אם זאת הבעיה, אני ממליצה שתבחרו שיטה ותקראו את הספר שמסביר אותה ביסודיות, כדי להבין למה עושים את העקרונות שלה ולעשות אותה נכון, בין אם תבחרו בלוחשת לתינוקות, פרבר, או כל שיטה אחרת.
בהצלחה!

אני נעזרתי בקבוצה בפייס

המדריך לשינה מתוקה
עם שני ילדי נעזרתי בהם. בהתחלה לא האמנתי שיעבוד, אבל התחלתי מתוך מחשבה שאין לי מה להפסיד
בשיטה שלהם לא בוכים לבד כל הלילה.
את יכולה לחפש חומר על שיטת הרם / הורד.
בנוסף, ממליצה על הספר "לישון בלי לבכות" שמאד תומך.
בהצלחה!

שני הדר3

New member
ייעוץ שינה

היי,
קוראים לי שני הדר, אני מדריכת הורים לתינוקות בנושאים שונים (כולל שינה).
יש לי דרכים לעזור לך עם הבעיה שאת מתארת, שלא כוללות בכי בכלל.
את מוזמנת לפנות אלי לייעוץ - 0547141291.

למעלה