ייעוץ עסקי דחוף

ייעוץ עסקי דחוף

לשאלתי: האם יש עתיד לקשר עסקי עם X נפרסו הקלפים 1. שמונה חרבות 2. תשעה גביעים 3. יום הדין 4. אוהבים 5. שטן סיכום: גלגל המזל אודה למי שיפתור לי את התעלומה

batgalim

New member
שלום למתלבטת

שאלתך אינה מנוסחת נכון, אנא שאלי שוב: מה הפוטנציאל לקשר עיסקי y (צייני בשאלה את סוג העסק) עם x כשותף בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום ואנא כתבי רקע לשאלה.

תודה batgalim

לפני שאנסח שאלה נוספת אתן את הרקע מדובר במספר רעיונות שרציתי לפתח ופניתי לגורם x חתמנו על הסכם שיתוף פעולה לתקופה מוגבלת אולם נראה לי שהוא מתחמק ואינו משתף פעולה ומחכה שהתקופה תעבור אני איבדתי את המוטיבציה בינתיים, לכן רציתי לדעת אם יש טעם להמשיך ולהשקיע אנרגיות או לוותר. לכן אני חושבת שגם נוסח השאלה שהצעת אינו מתאים. אודה לך אם תציעי לי נוסח יותר מתאים לאור הרקע שתואר.

batgalim

New member
נוסח שאלה

המצב אכן מורכב יותר ואינו מתאים לשאלה. לדעתי עליך לבדוק אם קיים בכלל פוטנציאל לפיתוח הרעיונות, ללא קשר לגורם הנוסף. לאחר שנבדוק זאת, נוכל להמשיך הלאה ולראות אם כדאי לך להמתין לשיתוף הפעולה עם איקס. תשאלי בפריסה קלטית (בת 10 קלפים): מה הפוטנציאל הקיים בעסק x (פירוט...) בתקופה של חצי השנה הקרובה? אנא רשמי את הקלפים לפי הסדר מ- 1 עד 10, כולל עמדותיהם.

תוצאות הפריסה

batgalim, עשיתי כעצתך תוצאות הפריסה הם: 1- נער המטבעות שורה שניה, שלישי מימין 2- אביר המטבעות שורה שלישית - שמאלי 3- האיש התלוי שורה רביעת שמאלי 4- חמישה מטבעות שורה ראשונה, שמאלי 5- נער החרבות שורה שניה, שמאלי 6- צדק שורה שניה, שני מימין 7- אביר המטות שורה רביעית, ימני 8- ארבע חרבות שורה שלישית, ימני 9- קוסם שורה שנייה, ראשון מימין 10- שני מטות שורה ראשונה, ימני

batgalim

New member
רגע, רגע..

נראה שלא הסברתי עצמי היטב: "עמדות הקלפים" הכוונה לא היכן הם נמצאים אלא - מהי ההגדרה של העמדה. למשל: קלף מספר 3 נקרא "השיעור הרוחני" קלף מספר 4 נקרא "הבונוס..." קלף מס' 1 - מה שנמצא בעד השואל וכד'...

עדכון

סליחה על הבורות. אז אתחיל שוב 1.מה עוזר או בעד? - נער המטבעות 2.מה חוסם או נגד? - אביר המטבעות 3.שיעור רוחני לשואל בהווה - האיש התלוי 4.בונוס לשואל - חמישה מטבעות 5.עבר קרוב - נער החרבות 6.עתיד קרוב - צדק 7.דימוי וזוית אישית 8.זוית הראיה של החברה - ארבע חרבות 9.רוצה אבל פוחד - הקוסם 10.סיכום יכולת כיוון הרוח - שמש

batgalim

New member
הי מתלבטת ../images/Emo140.gif

לא מאשימה אף אחד בבורות, יקירה... כולם לומדים לעשות את זה כמו שצריך בסופו של דבר
לפירוש: תפוטנציאל קיים, אופטימי ומחייך... אך בדרך יש מהמורות שעליך לעבור. קודם כל - החששות שלך ודימוייך העצמי - את חשה שאת נעצרת, אינך בטוחה שהאנרגיות הקיימות בך על מנת להבשיל את הרעיונות שלך לכדי מעשה - מספיקות, ואת חוששת לקחת יוזמה ולהתחיל להריץ את הדברים. הסביבה רואה אותך יושבת באפס מעשה, לא יוזמת ולא מריצה את הדברים קדימה. קלפי העתיד אינם מבשרים על הצלחה מסחררת, אך כל זאת מכיון שאינך עושה את הדברים נכון, יש לרעיונות שלך פוטנציאל גדול - גם מבחינה כספית וחומרית וגם מבחינת מיצוי והגשמה של דבר טוב וחיובי לך עצמך. העיצות שהקלפים נותנים לך: להתחיל ולבדוק את הענין לפרטי פרטים - מבחינת תקציב, מבחינת הזמן הדרוש לביצוע, מקום, יזמים. להכנס לפרטים הכי קטנים ולהיות מאד קפדנית. לא להתעצל! הקלף העומד נגדך הינו אביר המטבעות שאומר שהתכנון הפיננסי שלך מלכתחילה אינו נכון. יתכן ומדובר כאן על האדם בו את שמה מבטחך שיריץ את העניינים והוא אינו עושה זאת. השיעור הרוחני אותו עליך ללמוד והבונוס בסופו - הם שעליך לדעת לוותר על דברים אם אינם פועלים עפ"י רצונך - וגם אם בסופו של דבר זה יגרום לך להפסד כספי. עליך להרפות מכל הענין עם הגורם הנוסף ולרוץ קדימה, לבדוק אפשרויות נוספות. כפי שאמרתי - לרעיון יש פוטנציאל אדיר, הדרך אינה נכונה! בדקי שוב ושוב, מצאי את הדרך שלך להביא את הרעיון לכדי ביצוע. בהצלחה!

תודה...תודה...../images/Emo51.gif

אם תוכלי לעזור לי בניסוח השאלה לגבי X שאיתו אני מקושרת עסקית כפי שפירטתי קודם.

תיקון

בעצם אני מבינה שאני לא צריכה להמשיך אם X איתו יש לי קיום הסכם, או שעלי לשאול לגביו שאלה נוספת

batgalim

New member
הבנת נכון...

לא נראה לי שאת צריכה להמתין לו, אלא להריץ את הפרוייקט בלעדיו.

למעלה