ייעוץ, עזרה ועוד..

סמוי1

New member
תודה לכולם.

אתמול ישבנו וניהלנו שיחה ארוכה על זה ועל עוד כמה דברים.. היא הבהירה לי, למרות שידעתי את זה כבר, שככה היא עם כל הידידים שלה והיא ממש לא מתכוונת לבגוד. לשמוע את זה ממנה זה כבר הוריד לי את סף החרדה. שנינו הסכמנו שהקנאה הזאת היא בעייתית ואם היא תמשך, בסופו של דבר היא תהרוס את הקשר. הבטחתי לה ולעצמי שאני בוטח בה ואשתדל להוריד את רמת הקנאות שלי ולהפסיק לדאוג. ואת האמת? זה עובד די מהר. אתמול בערב אחרי שנפגשנו בא ידיד שלה שהגיע לביקור מחו"ל לאסוף אותה והם הלכו אליו לדבר קצת ולהשלים פערים. היא בהתחלה אמרה שהיא לא תלך כי היא יודעת שזה יפריע לי אבל התעקשתי שהיא תלך, רציתי להתמודד עם זה. וזה די עבד.. הייתי הרבה יותר רגוע ולא חששתי בכלל.. חוץ מאיזה שביב קנאות שהגיח כשראיתי אותה בהתחלה איתו באוטו אבל הוא דוכא במהירות והלכתי לי לבית לישון בלב שקט. כנראה זה משהו בצורת המחשבה שלי, אולי לא בטחתי בה מספיק.. מי יודע.. אני רק מקווה שאני אוכל להתמודד עם זה לאורך זמן ושבאמת הקשר הזה יצליח. שוב, תודה רבה לכולכם

maybesure

New member
הכרה בבעיה

היא חצי הדרך לפתרון אתה בדרך הנכונה. מנסיוני: ככל שמגבילים - גובר הצורך בחופש, מגביר את הקנאה, מפחית את השיתוף, מגביר את החשדות וכו' מאחלת לכם חברות מוצלחת ועתיד מהנה.

סמוי1

New member
ביקשת עדכון- קיבלת.

כנראה שזה הולך להגמר בקרוב..בלי קשר לקנאה שעליה הצלחתי להתגבר- זה לא הולך. לא יודע איך נכנסתי לזה אבל כנראה שעשיתי טעות. היא בחורה מוזרה ומפחידה משהו.. חושבת שהיא מושלמת ותמיד צודקת- והיא לא מתביישת להגיד את זה, לא מוכנה להודות בטעות- כשהיא מבינה שהיא טעתה (או שהיא חושבת עדיין שהיא צודקת ולא יודע מה עובר לה בראש) היא אומרת "עזוב אותי עכשיו" והולכת. אי אפשר לדבר איתה כמו שני אנשים בוגרים. היא לא התבגרה עדיין. היא חיה בתוך בועה שהיא מושלמת ויודעת הכל ותמיד צודקת- כנראה זה הפינוק יתר של בת יחידה. אני באמת מקווה בשבילה שהיא תצליח להתגבר על זה מתישהו. מצטער שאני שופך עליכם פה את כל הזבל, אבל אני צריך דעות אובייקטיביות של אנשים בוגרים (לשם שינוי) שיוכלו להגיד לי גם אם אני טועה ומה אני צריך לשנות. כי החברים, אתם יודעים איך זה.. לא תמיד אובייקטיבים ורוב הפעמים לטובתי.

למעלה