ייעוץ ללא תלוש עבודה

tanrot

New member
ייעוץ ללא תלוש עבודה

האם ישנה אפשרות לגיטימית לתת שירותי ייעוץ חד פעמיים לחברה, מבלי שתוציא לי תלוש שכר ומבלי שאני אעשה תאום מס במס הכנסה או מבלי שאוציא חשבונית? (איני רוצה שיידעו שעסקתי בעבודה נוספת במקום עבודתי). אין לי בעיה שינכו לי מס במקור. אודה לתשובה.

tanrot

New member
לנכות במקור ולהוציא חשבונית עצמית

האם החברה יכולה להוציא שיק עבור שירותי הייעוץ, לנכות 30% מס במקור, ולהוציא חשבונית עצמית, מבלי שאני אוציא לה חשבונית?

tomerm1

New member
תשובה

לא חברה אלא מלכ"ר או מוסד בנקאי אבל אתה מבלבל כאן בין כמה דברים. לא תמיד יש ניכוי במקור 30% הכל תלוי בסוג השרות.

dudu182

New member
יועץ יא מקצוע שנכלל

בתקנה 6א המאפשרת למי שעיקר הכנסתו ממשכורת או קצבה שהצד השני יוצי חשבונית עצמית מה שנדרש ממך לפנות למס הכנסה שתקבל אישור ניכוי במקור כדי שלא תשלם 49% מס. החיסרון שלא תוכל לקזז הוצאות. הניכוי יהיה מהכנסה

tomerm1

New member
שים לב

הבחור ביקש לא להוציא תיאום מס ואף אחד לא ייתן לו אישור מס במקור אם הוא לא עוסק עצמאי. מצד שני תיאום מס הוא האישור ניכוי במקור שלו.

mstern

New member
תשובה

יש כמה אפשרויות: 1.לפנות לחברה שתוציא בשמך חשבונית ותוציא לך תלוש לאחר התשלום. 2.יש אפשרות של חשבונית עצמית. 3.ללכת להוציא תיאום מס במס הכנסה, המעביד שלך לא יוכל לדעת על זה.

tanrot

New member
אז זה אפשרי...

אז אם הבנתי נכון, הם יכולים לנכות לי במקור 30%, מבלי שאני אביא להם תאום מס, והם כבר מוציאים חשבונית עצמית. כי לגבי תאום מס, במקום העבודה שלי עושים לי תאום מס בסוף השנה וכך הם בעצם יכולים לראות שעבדתי, לא?!

למעלה