ייעוץ זוגי שלום, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות על יועץ זוגי באיזור ר"ג/ת"א. תודה
פ פלוס1 New member 28/4/10 #1 ייעוץ זוגי שלום, רציתי לדעת אם יש לכם המלצות על יועץ זוגי באיזור ר"ג/ת"א. תודה
פ פלוס1 New member 28/4/10 #5 אני מבינה שאתה הוא מריוס המדובר שלחתי לך אימייל לדעת מה הכתובת או האיזור המדוייקים. תודה
מ מריוס זכריה Member מנהל 28/4/10 #6 אוי ואבוי... אני המדובר, אבל... אייבורי לא מכיר אותי מעבר לפורום. אנחנו וירטואל-באדיז.
א אייבורי New member 28/4/10 #7 בהחלט אבל אני מסוגל להעריך ולכבד את הרצינות והיכולת. או שממליץ חייב לחוות על בשרו ?
פ פלוס1 New member 28/4/10 #4 תודה אני מניחה שהתכוונת אליו http://www.marius.co.il/about.html נכון? יש למישהו עוד המלצות?
א אייבורי New member 28/4/10 #8 למען גילוי נאות אין אני מכיר את מריוס באופן אישי מעולם לא עברתי אצלו טיפול ואף לא ישבתי איתו לקפה ההכרות שלנו היא מעל גבי הפורום הנ"ל
למען גילוי נאות אין אני מכיר את מריוס באופן אישי מעולם לא עברתי אצלו טיפול ואף לא ישבתי איתו לקפה ההכרות שלנו היא מעל גבי הפורום הנ"ל
I I C E M A N 7 New member 28/4/10 #9 למען גילוי נאות הסיבה היחידה שעוד בא לי על זוגיות היא שיהיה לי מה לתקן אצל מריוס
1 1Shir New member 28/4/10 #16 ../images/Emo45.gif אהבתי אני לא הרבה בפורום הזה (יותר פרופיל של רווקה 20+ ופחות נשואה 30+) אבל מריוס תמיד כותב בחכמה, מתנסח מדהים ומצליח להיות נחמד ומסביר פנים לכל אחד/ת אין הרבה כאלה.. וואלה אם אי פעם יבקשו ממני המלצה על מטפל זוגי - איטס א דאן דיל
../images/Emo45.gif אהבתי אני לא הרבה בפורום הזה (יותר פרופיל של רווקה 20+ ופחות נשואה 30+) אבל מריוס תמיד כותב בחכמה, מתנסח מדהים ומצליח להיות נחמד ומסביר פנים לכל אחד/ת אין הרבה כאלה.. וואלה אם אי פעם יבקשו ממני המלצה על מטפל זוגי - איטס א דאן דיל