ייעוץ זוגי

שרשירית

New member
ייעוץ זוגי

הוא אמר שאני ילדה, שאני לא מבינה, שאני לא אישה אמיתית, שאני לא יודעת לבשל, שאני לא יודעת לנקות, שאני לא אמא טובה, שאני לא מטפלת בגינה, שאני לא מכבסת, שאני לא מטפלת בחיות, שאני לא מקפלת כביסה, שאני לא שוטפת את האוטו, שאני זורקת את הבגדים שלי היכן שאני מתפשטת, שאני מנקה רק פעם בחודש, שאני מבשלת עם אבקת מרק, שאני שותה יותר מידי בירה, שאני מבשלת עם סיגריה, שאני חייכנית, שאני חברותית, שאני ממש נחמדה, שאני מזדיינת, שאני אוהבת לבלות, שאני מעדיפה לרקוד, שאני מתישה. הלכנו לייעוץ זוגי ואמרתי שהכל נכון ואוי לבושתי. היועץ המלומד הכין רשימה של מטלות, תכונות, רה-ארגון מחדש, כל זאת על מנת שאהיה ראויה, על מנת שאהיה אשת חיל מי ימצא. בסוף הוא התגרש ממני כי לא רציתי להגדיל את המשפחה. כל כך הרבה מטלות, למי יש זמן לעוד ילד.

עוקצני

New member
../images/Emo6.gif

עם כל כך הרבה דברים שאת לא, איך יש לך זמן להיות כנה? אנשים כמוך הם הכי שלמים בעיני, רק תגידי עם איזה אבקת מרק את מבשלת? <היא באמת מתישה זותי...>

שרשירית

New member
כנות יש לי באופן טבעי

הבעיה היא עם האבקת מרק

הוא אמר

"הוא אמר אם תלכי אחרי לא כביסה תקפלי עוד בבכי" אני הייתי מתחתנת איתך מזמן. יש לי חיבה לשחורים, כפי שאת יודעת

kleo patra

New member
עם ככ הרבה תיאורים

והשתלשלות של המטלות שיש על שרשירית אני טוענת שאם לא היית, היה צורך להמציא אחת כמוך-כי משעמם בלי אחת כמוך..

../images/Emo6.gifגדולה מהחיים...

עם כזו רשימה הוא גם רצה שתהיי האמא של הילדים שלו??

למעלה