ייעוץ זוגי

suzana9

New member
ייעוץ זוגי

אולי מה שימנע את כמות המתגרשים זה ייעוץ זוגי . עם הכניסה לחופה מקבל הזוג טופס הרשמה לייעוץ זוגי, הרי כל אחד מגיע לקשר עם היסטוריה, מטענים למינייהם , בייעוץ זוגי אפשר להביא את זה ליידי ביטוי מבלי להגיע לשלב ההרסני של הקשר...ואף לגרושין...מה דעתכם בנושא ? והאם אתם בעד ייעוץ זוגי, ניסיתם בעבר? בהווה? או תרצו לנסות בעתיד? שבוע טוב לכולנו.

הילה301

New member
בטח!!!

זה מצויין. בזמנו כשחזרתי אחרי נתק של שמונה חודשים לאקס, היינו בהיי ומאד מאושרים ביחד , ועדיין , החלטנו ללכת לייעוץ זוגי. אנשים, משום מה, נוטים לחשוב שמדובר בטיפול, אבל זה כל כך לא נכון. לפעמים בעיות מינוריות שיכולות להיפתר בשניות , מתנפחות על כלום. ייעוץ זוגי עוזר להעלות דברים , להביא אותם לפרופורציות הנכונות, ולבחון אותם כמו שצריך לבחון, כשיש גורם שלישי אובייקטיבי. לדעתי זה רלוונטי במיוחד בפרק ב', כשיש כל כך הרבה משקעים ופחדים מהעבר ומצד שני רצון חזק של כן להיות ביחד. אנשים נוטים לוותר במהירות בגלל פחדים שלא קשורים בכלל לבן זוג הנוכחי שעומד מולם , וחבל. חוץ מזה, יש נטיה (לא נכונה) לראות ביעוץ זוגי כמשהו טיפולי שפונים אליו רק כשהזוגיות נתקלת בבעיות. כמה מערכות יחסים היו מצליחות לשרוד אם אנשים היו חושבים אחרת. מתייחסים לזוגיות שלהם כמו אל הגוף שלהם, כמשהו שצריך לעבוד ולהשקיע בו.

kleo patra

New member
../images/Emo45.gif

אנשים נוטים ללכת ליעוץ זוגי רק כשהספינה שוקעת- לעתים זה עוזר, אך לא תמיד. אני בעד לכלול את היעוץ הזוגי כחלק מהחיים, ממש כמו שהולכים לחדר כושר, ליוגה וכיו"ב. הבעיה היא בתפיסה שבאמת יעוץ זה טיפול ומילת גנאי. אנשים משקיעים את מירב כספם ומרצם בהכ-ל ובמסביב (בגדים, מכוני כושר, תפאורה למיניהן) ורק לא בעצמם באמת, השקעה עצמית היא לא רווחת - וזו הבעיה,

אני לא חושבת שצריך ללכת לייעוץ זוגי פעם בשבוע

אם צריכים הכוונה תמידית כנראה שמשהו באמת לא עובד. באופן כללי אני בעד, ואני חושבת שחשוב לפתוח הכל ולדבר על הכל, במידה ולא מצליחים או לא מגיעים לעמק השווה, יש מקום לפנות לייעוץ ולא רק לסתום את החור בקרקעית הספינה...

suzana9

New member
תודה על התשובה

התחברתי למה שאמרת לגבי פרק ב'-הרי כל אחד מגיע לקשר עם חבילה לא קטנה מה גם שמעורבים ילדים ברקע, שריטות , פחדים...אולי באמת זו דרך נכונה לזוגיות פרק ב'.

tintong

New member
ייעוץ זוגי ..

במקרה שלי זה עזר .... אך רק לתקופה הקצרה , ככול שהמפגשים המשיכו , זה עזר לי להבין (גם אם לא הפנמתי את זה) שהדרך החוצה ... היא נכונה וקרובה מתמיד !

zomery

New member
היי

היי סוזאנה
קשר זוגי - פתרון מעולה לזוגיות במשבר פתרון בעייתי אם אין רצון מלא או משותף לטפל בזוגיות אבל חובה לנסות בהצלחה מותק

suzana9

New member
מסכימה איתך

ששניים צריכים לרצות. אבל לרצות באמת ולא בשביל לסמן וי, לרצות להצליח למרות הפחדים והחששות ואז הכל אפשרי.

suzana9

New member
טינטונג

אני מאוד מעריכה כל מי שמוכן ללכת לייעוץ, גם אם הייעוץ הוביל אותך לפרידה..עדין היית מוכן לנסות .

tintong

New member
טוב,תראי..

אני יודע שאת מעריכה אותי ...עוד לפני שהלכתי לייעוץ

opi236

New member
מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

גם אצלי הייעוץ רק חידד את מה שהרגשתי מזמן שזה צריך להיגמר ואנחנו ממש לא מתאימים

למעלה