ייעוץ השקעות

ייעוץ השקעות

שלום לכולם,
אני בוגר תואר ראשון בכלכלה מאוניברסיטת בן גוריון ואני שוקל ללכת לכיוון של ייעוץ השקעות-ניהול תיקים.
רציתי לשאול לגבי הלימודים עצמם האם יש חשיבות למקום שבו אני לוקח את הקורסים מקצועית א' ו-ב' מבחינת מקומות עבודה ובכלל בשביל עצמי איפה כדאי לעשות את הקורס (עדיף בבאר שבע אבל אני יכול גם להגיע בשביל זה למרכז). ולגבי בחינה מקדימה באתיקה הבנתי שאפשר ללמוד לזה לבד מספר- השאלה האם כדאי לקנות ספר חדש או שזה בסדר להשתמש בספר מלפני שנה שנתיים?

תודה מראש לכל העוזרים!

סטאז'

שאלה נוספת היא האם כדי לעבוד כיועץ השקעות בבנק אפשר להתקבל מיידית או שצריך לעשות סטאז' או תפקיד אחר לפני...?

noam4u

New member
לימודים

היי
ראשית, יש חשיבות למקום בו לומדים, שכן הדבר החשוב הוא צוות המרצים. מדובר בבחינות עם אחוזי מעבר נמוכים ברמה הארצית (כ 50% בשנים האחרונות) והמקום בו לומדים יכול להבדיל בין מעבר לכשלון.
כמו כן, חשוב לבדוק מה חומרי הלימוד שמקבלים - מרצה עם טוש או קבלת ספרי לימוד, תרגול וכדומה, בין היתר אתר אינטרנט לתרגול ולימוד.
הכי חשוב לבדוק:
1. מי המרצים וניסיונם (ולא ללכת אחרי מרצים שמבטיחים כי עבדו ברשות ניירות ערך או בבתי השקעות, כי מקום העבודה לא רלוונטי ללימוד...). האם המרצים מתמחים בנושא או מלמדים את הנושא "על הדרך"
2. מה חומרי הלימוד שמקבלים ואיזו תמיכה יש בקורס
3. האם המכללה היא ותיקה, גדולה ורצינית (את זה אתה יכול לבדוק לפי כמות הסניפים, המרצים וכו')
4. מקום הקורס, האם יש ליד ביתך
5. מחיר (שים לב שזה הדבר האחרון, כי זול תמיד יוצא יקר)

אשמח לענות לכל שאלה, ותוכל גם לקבל פרטים על הקורסיםבאתר www.oscapital.co.il

בהצלחה!

havasi

New member
המלצה שלי

בתור אחד שסיים לימודי ייעוץ השקעות יש לי מקום מאוד טוב.
בניגוד לקודמי שמנסה לסחוט אותך,אני לא יפרסם כאן אלא במסר

בהצלחה

למעלה