ייעוץ דחוף

ענתי44

New member
הילה יקרה../images/Emo24.gif

אחרי כל דברי החוכמה, חוכמה שנצברה ממשברים וסבל, ומילות העידוד, אין לי הרבה מה לחדש לך. רק להצטרף לחבריי בדבריהם ולשלוח לך חיבוק עידוד. אני יודעת הייטב מה עובר עליך, ואת כמה את מתגעגעת לאמא שלך, שהעניקה לך חיים, שטיפלה בך ושאהבה אותך, והיא כאילו נמצאת אבל מזמן נעלמה לה, כאילו שקועה כמעט כולה בתוך ביצת אלצהיימר. וזה קורע את הלב. את בת מדהימה ואשרי אמך שאת בתה. אני בטוחה שלמרות הכאב העצום את תחליטי את הפתרון הכי נכון.

היילה7

New member
לענתי

הרי זה לא ייאמן. בדקתי את השעות ונראה שדקות לפני צאתך לבדיקה שלך עוד היה לך ראש להתייחס אלי ובאופן כל כך מבין ואנושי. באמת אין לי מילים! מקווה שבדיקתך עברה בהצלחה רבה ובכל מקרה היא מאחוריך וגם זה משהו. תודה על מילותיך.את כותבת לי שאת בטוחה שאחליט את הפתרון הכי נכון. הלוואי והייתי גם אני בטוחה בכך.

ענתי44

New member
אני בטוחה שתחליטי נכון../images/Emo24.gif

דרורה ( רוני ) אומרת תמיד שאין פתרון טוב יש פתרון הכי פחות גרוע. אני מלאת התפעלות ממך, את פתחת את הבית להוריך, את מטפלת בה במסירות. ובמקביל יש לך קריירה, בעל וילדים. את עושה מעל ומעבר. אני יודעת שאת תדעי מה לעשות. ואני גם יודעת שיהיה בך האומץ לעשות צעד, שהוא קשה כקריעת ים סוף. ואת לא לבד הילה. פרט למשפחה המדהימה שלך שאיתך רכשת לך משפחה נוספת- משפחת אלצהיימר. אנחנו פה לכל שאלה, לכל התלבטות או סתם כדי לקטר ( ואם קראת לאחור ראית שאני מקטרת המון מרשה לעצמי פה לפרק את הכאב ) גם בפורום 365 ימים בשנה וגם במסרים אישיים, טלפוניים ואפילו מפגשים. כולנו פה איתך ונשלח לך את כל התמיכה שאת תזדקקי לה.

היילה7

New member
משפחה

קראתי וקראתי ובכל פעם נדהמתי מחדש. הקשר החם, היחס, הנתינה, ההבנה,ההתחשבות- גליתי את קיומם של כל אלה שוב ושוב ואני החדשה,צופה מהצד ונדהמת ונדהמת ואין מילים בפי לתאר את היופי שבדבר. גיליתי אי בודד מיוחד במינו של משפחה אמתית המורכבת מאנשים יפים, שמתוך סבלם וכאבם הופכים ליפים שבעתיים. מדהים.וזה עוד לפני שלמדתי ממך כרגע על מסרים אישיים, טלפוניים, מפגשים.משפחה רגילה יכולה ללמוד מהמשפחה שלכם. למעשה אני די מצטערת שלא השתייכתי למשפחתכם עד כה, במשך השנים אין ספק שיכולתי להיעזר בה. ללא ספק כעת אמצא מזור מסוים ועל כך אני מודה.

היילה7

New member
התגלית

יענקלה, הנה איך גיליתי את התגלית: google - אלצהיימר - עמותה ושם צללתי לפורום והתגלתה לי תגלית שאני לא לבד ויש עוד הסובלים כמוני על רקע דומה, ומעזרים זה בזה. ככה, פשוט.

למעלה