ייעוץ גירושין

ייעוץ גירושין

שלום לקהילת הפורום הנכבד!
עברתי מהפכה תודעתית לפני כשלוש שנים ממאמין אדוק לכופר. אני נשוי+2, חי יפה מאד עם האשה, אך בזמן האחרון נראה כי אין מנוס מגירושין עקב חששה שמא אקלקל אותה.
כמובן שאני בא לקראתה בכל מה שאפשר אבל נראה שהרבנים יאמרו לה שאסור לה להשאר איתי.
עצוב לא?
ברצוני לשאול, עם מי אפשר להתייעץ לגבי הליכי גירושין?
בתודה מראש.

בנוסף - שאלה טכנית קטנה: האם אפשר להציג את הפורום באופן שההודעות תהיינה פתוחות מאליהן, ללא צורך להקליק על כל אחת בנפרד?

wawa04

New member
עצה

דבר ראשון בהצלחה בצעד הגורלי שאתה עומד לעשות, לדעתי זה דבר שרוב האנוסים הנשואים שנשותיהם או בעליהם לא אנוסים יצטרכו בסוף לעשות, ולגבי שאלתך - אין לי איזה שם קונקרטי אבל מה שבטוח אל תתיעץ אם מישהו שאפי' נראה דתי, כי הרי "כפירה" זו תהיה עילה להוציא ממך הכל ובמיוחד את הילדים,
ושוב בהצלחה!

יש כאן הרבה חומר

מישהו בשם אליזד העלה כאן הרבה על הנושא הזה
שיהיה לך בהצלחה

ברוך הבא

חפש את ההודעות של הניק אליזד, הרבה מידע חשוב כדי להימנע מלהפוך לעוד סיפור קורע לב

עצה שלי

אל תעשה שום שינוי חיצוני עד אחר הגירושין
כולל הורדת חליפה וכובע.
מבחינת בית הדין כל עוד אתה בלבוש חרדי, אתה חרדי.
אם אתה בעל הכנסה נמוכה,
תפנה לבקש עו"ד מטעם משרד המשפטים,
אבל זה רק לאחר פתיחת תיק ולא קודם.

כשפותחים תיק

צריך להגיש בקשה מסודרת והניסוח שלה קריטי....
לא פותחים עם מסמך שנכתב ללא ייעוץ.

רצוי לקרוא את החומר שיש בפורום בנושא בשרשורים קודמים

דיברתי על עזרה

מהלשכה לייעוץ משפטי שלא תתקבל לפני שפותחים תיק.
לא מתיימר להקיף את הנושא מכל צדדיו.

במבה9

New member
הלשכה לסיוע משפטי

בהחלט מעניקה עזרה עוד טרם פתיחת תיק לאחר שהם מוכיחים את זכאותם.

עוד לא ראיתי סיבה לגירושין

אם אתה חי יפה עם אשתך. נראה לי שעליך להמשיך את הקו הזה של כבוד הדדי ואם תחליטו להתגרש עדיין אתם צריכים להמשיך להיות הורים לילדים שלכם ולכן הקשר בינכם ישאר לעולם.

ולכן עצתי היא שאת כל הדברים הללו תדון עם רעייתך. עשו לכם איזה ערב רומנטי בו תדונו ברצינות בעתיד היחסים בינכם ואם המסקנה תהיה להפרד - איך אתם עושים את זה במינימום נזק מצד אחד ובמינימום הוצאות מצד שני.

בהצלחה.

למעלה