ייעוץ בקניית נגן mp3

ייעוץ בקניית נגן mp3

מה המצב?? החלטתי כניראה לקנות סוף סוף mp3... התקציב שלי הוא לא כזה גדול 300 ש"ח ככה... אני רוצה משהו פשוט של 512 מגה שיקרא לי גם wma... ושיהיה באיכות טובה ולא ממש צעצוע... יש מצב לזה נכון?? יש המלצות כלשהן? חברות מסויימות? מקומות לרכישה? עדיפות באינטרנט? תודה מראש!

stardust19

New member
תחלום על זה- יש מצב רק לנגן

לג'נרי ואנחנו כולם פה בפורום נגד הנגנים הללו

stardust19

New member
300 שח, 512 MB ואיכותי- אולי תראה

איפשהו סאנדיסק מסתובב לו פה ושם אבל לא יותר מזה

stardust19

New member
כן זו חברה שמייצרת נגן באיכות סבירה

וגם כרטיסי זיכרון->קבל קישורים לנגן של 512 MB .

יאיר B

New member
סאנדיסק זו חברה מפורסמת לזכרונות

פלאש (אאל"ט הגדולה בעולם). היא התפרסמה בגלל כרטיסי הזיכרון שלה ורDOK שהיא מייצרת. לגבי השאלה הראשית שלך - יש בעיה עם הסכום שלך. ב-300 ש"ח אתה יכול לקנות רק נגן ג'נרי (נגן שמיוצר ע"י חברה אחת, לא מוצלחת במיוחד, להרבה יבואנים ששמים עליו את השם שלהם). הנגנים הללו מאוד לא מומלצים ע"י חברי הפורום בגלל הבעיות שהם עושים לפעמים, איכות הסאונד הנמוכה שלהם והעדר האחריות האמיתי במראה בעיות. הנגן של סאנדיסק בקיבולת הנ"ל עולה כ-500 ש"ח. הוא הזול ביותר שניתן לקנות ובעל איכות טובה. אם אתה עדיין רוצה נגן ג'נרי, תוכל לראות בקישור השני (מזאפ) את הנגנים הג'נריים. עדיף לבחור אחד עם רדיו במכשיר ולא באוזניות (תקרא במפרטים של הנגנים). ההצעה שלי היא להוריד את הקיבולת (נניח ל-256MB) או להעלות את התקציב אם אתה רוצה משהו יותר טוב.

ניראה לי אני אלך על הראשון

בג'נריים זה כעיקרון ראיתי אצל בת דודה שלי ואצל הרבה חברים נגני mp3 מהזולים האלה ולא הייתה שום בעיה והם אפילו דיי איכותיים ואני לא ממש צריך יותר מזה... מה אתם אומרים?

יאיר B

New member
ההחלטה הסופית היא שלך!

כמו שכבר אמרתי - הפורום לא תומך ברכישת נגנים ג'נריים (כן, בדיוק כמו זה שהראת בקישור). הם בהחלט פופולאריים (ורק בישראל, בחו"ל הם לא קיימים. שם רואים הרבה את הנגנים הטובים באמת) אבל זה רק בגלל שהם זולים. אין להם איכות ולפעמים הם מתקלקלים. אבל זו ההחלטה שלך. כבר היו מקרים שהם עשו בעיות: למשל בשירשור הזה.

זה נורא! הנגנים בארץ ממש יקריםם

ודייי המחירים לא יורדיםםם דוד שלי קנה בחו"ל נגן של 8 ג'יגה ב 200$! מה נסגר איתנו??? אוף איזה מייאש זה

למעלה