ייעוץ בנושא עבודה

סווטה28

New member
ייעוץ בנושא עבודה

שאלתי האם עכשיו הוא הזמן הנכון לעזוב את מקום העבודה?
הווה עיצה ותוצאה:
הווה - קיסרית
עיצה - אביר הגביעים
תוצאה - 9 מטות

הזמן הנכון לעזוב את מקום העבודה

סווטה 28 שלום,
מקום העבודה הנוכחי מספק לך את הצרכים הכלכליים ומאפשר לך להנות מהדברים החומריים לסיפוק הנאות בחיי היום יום. נראה שאת גם זוכה בו לכבוד והערכה. את בחורה אידיאליסטית ורודפת צדק, וקלף העיצה מכוון אותך לעבודה המערבת אהבה, רגש, נתינה, או לעיסוק בתחום הקשור לרוחניות. תבדקי אם עזיבת מקום העבודה הנוכחי לא יגרום לך לחרטה כל שהיא. עבודה בתחומים עליהם את חולמת כרוכה בקושי ובהחלטה נחושה.

סווטה28

New member
שלום אולגה

תודה רבה על תשובתך:)
אז מה שאת אומרת בעצם להישאר , כי יתכן ואתחרט.
לא ממש קיבלתי תשובה חד משמעית.
לגבי רוחנית - למדתי נומרולגיה בעבר אך איני מתעסקת בזה למען האמת.
אני רוצה לדעת אם אמצא את עצמי במקום עבודה אחר וכן יש לי כל הזמן
את הפחד שלא אמצא או שאהיה מתוסכלת ולכן נשארת במקום הנוכחי.

עזיבת מקום העבודה

סווטה 28 שלום,
את לא סיפרת שמקום העבודה הנוכחי לא טוב לך וקלף ההווה לא משדר שאת נמצאת בו במצוקה. אני אומרת שקודם כדאי לחשוב על הכיוון שאת רוצה לעבוד בו ולבדוק מה "מכתיב לך הלב". קלף העיצה אומר לך לעבוד במקום שאת יכולה לעסוק בתחום המשלב אהבה ורגש. במידה וחיפוש עבודה לא יבוא ממקום אמיתי ויהיה בכיוון שיביא לך סיפוק רגשי, את עשוייה להתחרט על הצעד. המחשבות על חיפוש מקום עבודה אחר יוצרות אצלך פחד ודאגה. זהירות יתר חוסמת את ההתקדמות. לצעד הבא.

סווטה28

New member
הי אולגה

נכון, לא ציינתי שלא טוב לי במקום העבודה, כי טוב לי כאן מאוד.
אבל יש כאן אישה שמציקה לי מאוד ואני שמה לב שבזמן האחרון אני מגיעה בלי חשק לעבודה.
ואם תמשיך ותישאר זה יכביד עליי מאוד.
העבודה שלי היום היא בהחלט עבודה שבאה ממקום של רגש ונתינה לאחר
ואני עושה זאת במקצועיות רבה.
לפי כל החיפושים האחרונים שלי לא הצלחתי למצוא עבודה שתתן לי סיפק כמו העבודה הזאת.
ואני בהחלט חוששת שאם אעזוב בלי למצוא משהו אחר אשאר תלויה ואני מפרנסת יחידה בבית.

למעלה