ייעוץ בנושא סקס

ייעוץ בנושא סקס

שלום רב,
אנחנו נשואים 4 שנים שעברו עלינו עד עכשיו בצורה טובה,
בכמה חודשים האחרונים יוצא מצב שאשתי ואני בקושי עושים סקס, זה קורה פעם בשבוע-שבועיים כשאני הוא היוזם, בשאר המקרים כשאני יוזם היא עייפה/עבר עליה יום קשה וכו'
דברנו על זה בעבר והיא אמרה לי שני דברים:
1.שאין לה שום בעיה לעשות סקס אבל גם אין לה כ"כ חשק אז אם אני רוצה פשוט לרמוז לה ע"י נשיקות וחיבוקים ונראה לאן זה יתפתח, ניסיתי קצת ומה שיצא זה שב-90% קיבלתי כתף קרה וב-10% הנותרים היא עשתה לי טובה...ומאז אנחנו שוב באותה רוטינה.
2.באופן כללי מי שרוצה משהו צריך לבקש אותו...
אני מצדי החלטתי בשבוע האחרון שבאותה מידה שלה לא מתחשק סקס ומי שרוצה משהו צריך לבקש אותו גם לי לא מתחשק לדבר על שטויות וענייני 'הא ודא'(דברים שהייתי עושה באופן יומיומי למרות שהם לא ממש עניינו אותי מעבר לזה שאני מדבר עם אשתי..) ונראה אם היא תבין את המסר.

אני כבר ממש לא יודע מה לעשות בנוגע לזה...
אשמח אם תייעצו, במיוחד הנשים מביניכן-ממה שזה נובע ואיך זה צריך להיפתר וצאו בבקשה מנקודת הנחה שעשיתי הרבה כדי שזה לא יגיע למצב הזה..

תודה רבה

יש הבדל משמעותי

בין פעם בשבוע לפעם בשבועיים, זה קודם כל.
ההחלטה שקיבלת- לא להקשיב לכל ההא ודא להגדרתך רק יגרום להיפך הגמור, אומרים שאצל אישה משחק מקדים זה כל מה שקרה ב 24 שעות שקדמו לסקס...ריב מהבוקר שלא ניפתר יהרוג את הסקס של הערב
תנסה לדבר איתה אבל בקטע הפוך, אל תבוא אליה בקטע של אני רוצה סקס ואת לא מספקת לי את זה, איך אני יכול לגרום לך לתת לי את מה שאני רוצה. זה מה זה לא מושך ולא סקסי והורס את הקטע.
אישה צריכה את הקסם ולהרגיש מוחמאת ומחוזרת, אז תבוא קצת מוקדם מהעבודה עם משהו קטן שהיא אוהבת, תפרגן, תעזור לה בבית כדי שלא תהיה גמורה מעייפות בשעה מוקדמת.
אין מה לעשות, צריך להשקיע ולהחיות את העניינים. נשיקות וחיבוקים שיובילו לסקס צריכים לבוא אחרי חיזור, אחרי נתינה מסוג אחר.
ככה זה עובד אצלי לפחות

תשובה..

מה ההבדל בין פעם בשבוע לפעם בשבועיים?(אני יודע שזה כפול אבל עדיין זה נמצא מבחינתי בקטגוריה של ממש לא הרבה..).
בתשובה לשאלות-אני עוזר בבית, שוטף כלים, מנקה, מבשל ועוזר הרבה עם הילדה.
כשהיא בעבודה אני מתקשר לשאול מה נשמע, תמיד שואל אחרי העבודה איך היה ומה היה קשה-מתוך התעניינות כנה ואמיתית(וזה די חד צדדי).
העניין הוא שאני תמיד זה שמחזר ומפרגן וקונה מתנות ומשקיע ואני חושב שזה חלק ממה שגורם/גרם לה לחשוב על זה שהכל צריך לבוא ממני.
עוד דבר, אני לא יודע מאיפה היא הגיעה למסקנה הבאה שגברים הם אלו שצריכים לדחוף לכיוון סקס כי אותם זה מעניין הרבה יותר..
כשאני חושב על זה זה גורם לי אפילו לא לרצות לעשות איתה סקס מרוב שזה מעצבן ומגעיל..

Aski7

New member
אני בטוחה

שאם נקח את אישתך לכאן יהיה לה אלף טענות כלפייך!
ואותם היתי רוצה לשמוע? מה היא טוענת שאתה לא עושה?
לא מקשיב? לא משקיע?
זה אחד.

שתיים: יש קטע כזה שכולם בטוחים שהם נותנים והם באמת נותנים אבל הצד השני לא באמת רואה את זה, ולמה זה קורה?
זה קורה כשאתה נותן מה שאתה בטוח שצריך ולא מה שבאמת צריך! והיא בכל מילה שלך אומרת לך מה היא צריכה השאלה אם זה מספיק מעניין אותך כדי שתקשיב. או שאתה בטוח שאתה יודע ולא טורח יותר?
וגם על הדרך תפסיק להרגיש שלנקות אחריך תכלים זה ״לעזור לה..״

שלוש: כמו שצפרדעית אמרה לך באמת שרובינו כשאנחנו כועסות החשק יורד, אין מה לעשות כמו שזה ״טבעי״ שכל הגברים צופים בפורנו ככה גם בנושא הזה מה שקורה לשניכם מאוד טבעי. ואף אחד לא אמר שגבר צריך לרצות יותר סקס וליזום יותר אבל אין מה לעשות אתם רוצים יותר!! ואם זה מכבה אותך אני מבינה גם לי פורנו מוריד מהחשק לבן זוג. אבל אתה שוכח שאתם מסוגלים להפריד בין רגשות וסקס הרבה יותר טוב מהנשים.

ויש עוד דבר אחרון: ביננו אנחנו יכולות להתנתק מהכיסים בשביל סקס טוב! דגש על הטוב!
זמן לרענן את הביצועים חבר. ולשנות משהו כי גם לנו בא גיוון.

שינוי עמדות

בשיחה האחרונה וכנראה כבר קודם נוצרה מציאות שבה אתה "צרכן" של סקס והיא "מספקת" אותו. היא אמרה לה מפורשות- תתחיל ונראה לאן זה יתגלגל ואם אתה רוצה משהו אז תבקש... בקיצור, היא מספקת על פי דרישה שלך.
אולי תתחיל לפעול אחרת, פשוט אל תיזום יותר סקס אבל תשדר סקסיות, למה הכוונה? אל תראה לה שאתה רוצה ממנה משהו, אבל לדוג' תרכן אליה תנשק לה את הצוואר, תגיד לילה טוב ותלך לישון. ככה פעם ועוד פעם בכל מיני דרכים-תשאיר אותה עם הלשון בחוץ. היא גם תראה שעובר זמן ואתה לא יוזם כלום והיא כבר תבין שמשהו השתנה. אם היא בכל זאת יצור מיני אז היא בסוף תיזום משהו ואולי תיזכר ביכולת שלה להרגיש תשוקה ורצון פנימי לסקס שזה משהו שכנראה קצת אבד לה

סטנגה Joe

New member
אתם בדרך הנכונה

להיות זוג נשוי סטנדרטי.
אתה בדרך הנכונה להיות בוגד.
לדעתי עליכם לנהל שיחה רצינית על איך מוציאים את העגלה מהבוץ לפני שהבוץ יכסה הכל ...

מריוס זכריה

Member
מנהל
עצתי

יש פה קוקטייל של כמה מרכיבים:

- שיגרה ושיעמום של כל אחד מכם עם עצמו, ועכב כך עם השני. שים לב שהשיעמום של אדם מעצמו קודם לשיעמום מהזולת. השיעמום מעצמכם הוא הסיבה, השיעמום מהשני (והאכזבה) הם התוצאה.

- מאבקי כח כמו כל זוג אחר שמתורגמים להתרחקות, הסתגרות, חיים "במקביל". כל אחד מנסה להביא את הרצונות שלו, אלו לא מתקבלים, ואז בשלב מסוים מוותרים ומתרחקים.

- חוסר הבנה שלך במיניות שלה, וחוסר יכולת של שניכם לדבר על זה.

---

החלק האופטימי בעניין הוא כפול (1) הבעיות שלכם סופר-שגרתיות וצפויות (2) התחלת בקשר טוב, כלומר יש לכם לאן לחזור.

---

הבעיה של שניכם איננה המין. זה רק הסימפטום. לכן הפיתרון גם הוא איננו קשור ישירות למין.

והכי חשוב: שום טיפ שתקבל בפורום לא יפתור את זה. רק טיפול זוגי יעזור לכם.

אייבורי

New member
מסכים עם מריוס

הסקס הוא רק סימפטום לזוגיות המעפנה שלכם.

הגברת התדירות אולי תספק אותך אבל לא תפתור את הבעיה.

אתם אחרי טראומת ילד ראשון, אתם צריכים לחזור להיות זוג

וכרגע נראה שהדרך הטובה ביותר היא יועץ זוגי

שאלה לנשים שביננו/ביניכן...

עשיתי תקופה מסוימת את מה שהבחור מלמעלה הציע ונראה שזה עזר ואשתי התחילה ליזום יוותר ולהיות יותר 'חרמנית'(-שונא ממש את המילה הזו אבל היא מתארת את המצב בצורה טובה) העניין הוא שאני לא אוהב את המשחקים המגעילים הללו ויוצא שאני נכנס ל'לופ' כזה כל כמה זמן בלי שתהיה לי יכולת שליטה על העניין.
הלופ די הולך ככה:
1.אני יוזם סקס(בצורה יפה,מתחשבת,עם המון משחק מקדים) ומקבל 'כן' פושר במקרה מסויימים או לא במקרים אחרים.
2.אחרי 2-3 של 'לא' אני מתבאס ומפסיק ליזום בכלל.
3.אחרי שבועיים שלא היה שום דבר(-כי אני לא יזמתי) אשתי מתחילה ליזום, גם זה בצורה סמויה, מכיוון שאני לא רוצה לגרום לה ממש 'להתחנן' לסקס (-כמו שלעתים אני עושה) אני מתרצה די מהר וזורם.
ושוב חוזר חלילה.

השאלה שלי לנשים-למה זה עובד ככה? מה אני יכול לעשות כדי לצאת מהלופ הזה? ושאלה אחרונה-למה דווקא כשזה מגיע ל'משחקי כח' כאלו אשתי מבינה ואחרת זה פשוט כמו לדבר אל הקיר?

תודה רבה

sammy26

New member
מכל העצות שנתנו לך לקחת את המטופשת ביותר???

בנוסף קיבלת עצה מרווק שמחפש מישהי שתעשה לו טובה ותזיין אותו בכל הפורומים של תפוז כבר שבועות ללא הצלחה.

נו באמתתתתתתתתתתתתתת

חמוד של אמא מריוס ואייבורי נתנו לך עצות טובות, עכשיו לך ליישם אותן.

זה עובד ככה

כי אתה יוזם לא כשהיא רוצה אלא כשאתה רוצה סקס, וכשאתה לא יוזם בכלל אז היא מרגישה צורך בערך פעם בשבועיים. אז תעשה את המתמטיקה לבד. אם אתה רוצה פעם ביומיים והיא פעם בשבועיים אז פעם בשבוע זאת פשרה של אמצע. היא מתאמצת בשבילך ואתה סובל בשבילה. ככה פשוט. רוצה שהיא תהיה יותר 'חרמנית' <למרות שאתה לא אוהב את המילה> ותקפוץ למיטה ביתר שמחה? תחרמן לה את הצורה בטיזינג במהלך הימים, תגרום לה להרגיש אישה נחשקת ונערצת <תדמיין כאילו אתה מנסה שוב להשיג אותה
>. כשהיא מתרצה אל תרוץ כמו כלבלב מייד לשגל. תמשוך עוד קצת, תטריף אותה. זה גם משחק, רק במקום להימנע בכוח ובברוגז, הוא חיובי ומזמין לשם שינוי. נסה ותהנה.

תשובה

העניין המוזר הוא שבמהלך היום-יום אני עושה טיזינג כזה, מנשק בעורף בקלילות,מחליק נגיעה אבל גם לדברים האלו אני מקבל 'בלוקים' אז גם איתם אני מפסיק והם כשלעצמם לא גורמים לה לרצות לעשות סקס..מצד שני חוסר יחס (מיני-נגיעות וכו') כן גורם לה ואני לא יודע מה לחשוב מרוב בלבול..

shirael

New member
פספסת נחום,

מה שמדליק אותה זה שאתה לא רוצה, כנראה כי אתה כבר קצת פתטי בנסיונות שלך לגרום לה לרצות. זה לא מחרמן בעליל. כשאתה עושה לה "טיזינג" (עלק) במשך היום היא רואה ישר דרכך - שאתה רק מנסה לשמן אותה כדי לגבות את הגמול אחר כך. הרעיון הוא באמת באמת לא לתת לה, לא לרדוף אחריה. כלומר באמת לא להיראות כאילו אתה רוצה ורק מחכה שהיא תאשר לך - אבל עדיין לעשות את הטיזינג. יעני אני אשגע אותך, אבל זיבי שאני נותן לך את מה שאת רוצה. להפוך את מאזן הכוחות.
העניין הוא שאתה כל כך תקוע בתחת של עצמך וב"אבל אני רוצה!!!" העלוב הזה שאין סיכוי שתצליח לעשות את זה בלי שהיא תקלוט את הבלוף

מה ששירה אמרה

אתה מנותק ממנה ולא מרגיש אותה. ובכל הכח מנסה לחמם אותה לסקס שמשום מה מעיק עליה <בדק בית, מישהו?
>.
מה שאתה צריך לעשות זה לחמם אותה עליך. להצית אותה מחדש.
בינתיים אתה די מצליח, אבל בכיוון השני
.
אז אם אתה גבר, תפסיק להיות סיסי, תוציא את האצבע הנעלבת מהפה שלך ולך תסתער על המטרה. תחזר אחריה, תפסיק לראות בה גוף זמין שאפשר לפרוק לתוכו את המתח. לך תחזיר לך את האישה שהיא.
כשאומרים שצריך לעבוד על הזוגיות - זה זה.
בהצלחה

למעלה