תכתבי לו מכתב כמו שזק אמרה ותדגישי בו בעיקר משפטים כמו: "תחשוב שזה היה קורה לאשתך או לבת שלך ומה היית עושה אז ובטח שהיית רוצה להעניק להם את הטיפול בבית החולים הכי טוב שיש" ועוד משפטים בנוסח כזה....בהצלחה בכל אופן
אני את הטפסי 17 (אמנם לא לתה"ש) קיבלתי לא מרופא נשים. אולי שווה לך לבדוק דרך הרופא משפחה, אם לא ניסית עדיין. תביאי מכתב מהרופא שמטפל בך בתה"ש עם האבחנה. מקווה שזה יעזור
הרעיון לגשת לעורך דין הוא אחרי ניסיונות אצל דר" בטינו , הרופא נשים שלי, ניסיונות אצל רופאת המשפחה שלי (שבאמת ניסתה לעזור.. רק שהמחוז דרש גם ממנה המלצה מהרופא נשים), אל המחוז פניתי פעמיים גם עם מכתב מספיק נוקב ורציני.. אין לי בעיה לכתוב מכתב נוסף (בעזרתכן כמובן) אבל לא נראה לי שזה יעזור.. המחוז כיבד את העובדה שאני לא רוצה להיות מטופלת בבית חולים "העמק" ושלח אותי לבית חולים כרמל... די מיואשת ולא כל כך מעוניינת לוותר על תל השומר
עו"ד יעלה לך המון כסף אלא אם יש במשפחה...... לעזוב את הקופה - חינם. בעיקרון אם יש לקופה פיתרון דומה מספיק למרפאת תה"ש הם לא חייבים לאשר לך....... מה שאת צריכה זה הסבר מספיק טוב למה תה"ש כן וכרמל לא....
התייעצתי עם עו"כ שלקחתי בעניין אחר (תאונת עבודה שהייתה לי) ועל הדרך סיפרתי לו, הוא אמר שהוא טיפל במיקרים כאלו בעבר אבל אמר שעדיף להתיש אותם עם בקשות ומכתבים כי בסוף הם נכנעים, כלומר בכל ה"תיקים" בהם טיפל בגלל סיפור דומה לשלי הוא ניצח אבל הוא עצמו לא בטוח אם הם לא היו "נכנעים" בכל מקרה , ללא עזרתו. ( ומכאן יוצא שזה סתם הפסד כספי). מה הם הסיכונים בלעבור קופה? ואיזו כדאי? העניין הוא שאני גם מטופלת בבית חולים איטלקי דרך קופת חולים כללית בבעייה נוספת חמורה שהיתה לי בתקווה שלא תחזור לעולם.. טיפול יקר מנשוא. גם מעוניינת בהמלצות על בית חולים כרמל אם יש...אני אשמח תודה
בדרך כלל כמה מכתבים עושים את העבודה, עם עדיפות למנכ"ל קופת החולים שלך, לפנות ללב שלו ואם זה לא עוזר גם לנזוף על הדרך בכל הרופאים שלא אבחנו או לא התייחסו אלייך ושייכים לקופה... אצלי עד עכשיו זה עובד מצוין.