ייעוץ בבקשה : GrandDink או JoyRide?

elatdror

New member
ייעוץ בבקשה : GrandDink או JoyRide?

שלום , אני חמתלבט קשות בין שני הדגמים בנפח 150 - הם נראים כלכך דומים מכל הבחינות שנדמה לי שנשאר לשאול רק מי יותר אמין? ומה באמת ההבדלים ביניהם - גם כל חוות דעת חיובית או שלילית ממי שהחזיק באחד הדגמים תבורך .. השם עמכם.
 

elatdror

New member
יש לך המלצה אחרת?

אני מחפש כלי באיזור 7-9K שיהיה אמין ויוכל לעמוד בקילומטראז' יומיי גבוה עם מקום לאחסון ונסיעה נוחה, ומומלץ מאוד שיוכל לעבור את המאה בלי להתבלבל ונשארתי ביד עם שני אלה :() פתוחה להצעות
 

yaboosh

New member
euro mx על הכלי הזה חשבת?

סאן יאנג 150 סמ"ק. כלי אמין מאוד מרווח. אמנם בלי משענת גב. בולמים מצויינים תא איחסון גדול. קירור אויר, אבל עובר את ה100 בלי להתבלבל!
 
אני לא סובל את הג'וירייד

אני מעדיף את הגרנד דינק....תלוי במצב הקטנוע ( כלומר אחרי שתעשה בדיקה ). אבל באמת אני מסכים עם כולם, תנסה לבדוק את האופציה של 250 סמק. זה באמת מקפיץ אותך שתי רמות מעלה ( בהנחה שיש לך 125 או 50 סמק ).
 

yohaim2

New member
לי יש Joyride 150

ואני חושב שלמעט בעיה תקציבית,אין שום סיבה לקנות את דגם ה-150 ולא את ה-200. הכלי סבבה,בגדול. שיוט סביב ה-100 קמ"ש. טיפולים כל 3,000 ק"מ(לטוב ולרע). כלי סה"כ אמין,מרוווח,עם הרבה מקום מתחת למושב,ונוח להרכבה. אני חשבתי לשדרג ל-GD 250,אבל יש יותר מדי סיפורים על בעיות קראנק וסלילים עם הדגם הזה. אישית הייתי הולך על ה-JR,מבלי להבין כלום במכניקה,אלא רק מחוויה אישית עם הכלי.
 

yohaim2

New member
הוראות היצרן קובעות.

ב-GD עושים טיפול כל 4,000 ק"מ-פעם קטן פעם גדול,וחוזר חלילה. ב-JR עושים:קטן-בינוני-קטן-גדול. יתרון-טיפול גדול שכולל החלפת רצועה,משולשים ורולים,נעשה רק כל 12,000 ק"מ.(עלותו כ-1,200 ש"ח) חיסרון-עושים יותר טיפולים פר 12,000 ק"מ. בכל מקרה,לדעתי JR עדיף מבחינת אמינות,לפי הסיפורים כאן בפורום.
 

elatdror

New member
אין לי כסף ל- 200 סמ"ק :( - אמינות GD?

כתבתי את התקציב שלי.. אין פה מישהו שהיו לו גם GD וגם JR? הם כלכך דומים זה מטריף אותי..
 
למעלה