ייעוץ בבקשה הגיבו

gooliverit

New member
ייעוץ בבקשה הגיבו

יש לי ידיד שאני מכירה אותו כבר כמה שנים,לאחרונה התחלתי להרגיש אליו רגשות של יותר מידידות,וזה מטריד אותי מאז אני רוצה לדבר איתו על זה אבל אני נרתעת. הוא לא מטר שמונים והוא לא דוגמן אבל הוא מוצא חן בעיניי ובכל זאת זה קצת מפריעה לי מצד אחד מצד שני למי אכפת..אני חושבת עליו כל הזמן ורוצה להיות איתו האם כדאי לדבר איתו בכל זאת?אולי אם ייצא משהו אולי אני אפסיק להרגיש ככה כי אני באמת מרגישה שאני לא סתם נדלקתי עליו יש לי רגשות עמוקים אליו. אז מה לעשות לדעתכם?לתת לזה קצת זמן?

asafac

New member
קדימה לעבודה - מה יעזור אם תתני לזה יותר זמן?

בלי קשר - אני סקרן לדעת איך קרה שלאחרונה התחלת להרגיש אליו רגשות של יותר מידידות, ומה הקשר בדיוק של הגובה שלו לכל הסיפור..?? טוב לא משנה כמובן (!!) שאנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהוא פנוי.. כי אם הוא תפוס - אל תנסי להפריד בכל מקרה - לדעתי את צריכה כבר לדעת מה הוא חושב עלייך שהרי אתם ידידים כמה שנים נקודת ההתחלה היא האמת בלבד.. אבל יש כמה דרכים להוציא אותה את יכולה לבוא אליו בגישה של ידידות ולומר משהו בסגנון "בא לך ללכת לבית קפה או משהו" ולהציע מקום יחסית אינטימי.. אם הוא יציע להביא חברים שלו (תסמכי עליי, אם הוא מעוניין בך, הוא לא יציע) אז תגידי שהרבה זמן לא יצאתם רק שניכם (או שתגידי שאף פעם לא יצאתם רק שניכם) דרך נוספת היא פשוט לבוא אליו ולומר לו "תגיד, אתה יוצא עם מישהי?" "קח אותי לאנשהו ביום שישי.. בא לי סרט/מילקשייק/קפה/צ'ייסר" או כל דבר ואם הוא מעוניין בך, הוא כבר יקח את העניינים לידיים... ואם הוא לא... אני מקווה בשבילכם שזו תהיה יציאה נחמדה

gooliverit

New member
לא דיברנו הרבה זמן והיה ניתוק ומאז בערך

התחלתי להרגיש משהו אחר. חשבתי פשוט לשאול אותו סתם ככה ממש במקרה אם הוא יוצא עם מישהי ואז לשפוך את הכל ולהתוודות האמת שזה מציק לי כי אני רוצה כבר הרבה זמן להגיד לו ובקשר לגובה-פשוט לא יודעת למה תמיד העדפתי גבוהים אבל זה באמת לא משנה כי זה מה שאני מרגישה אליו והוא באמת בן אדם טוב מה אתה אומר?

asafac

New member
אני תמיד דוגל ביוזמה.. זה הכי כיף

תראי, אם יש משהו שאני מאמין בו... זה ששני המינים - שגם אנחנו הבנים וגם אתן הבנות... יודעים טוב מאוד מה אנחנו רוצים (ברגע שמפנימים את המשפט העמוק הזה הכל הולך חלק-מנסיון) ועכשיו לשאלה שתפיל לך את האסימון אם היית רוצה איזה ידיד שלך.. ופתאום הוא היה מזמין אותך לצאת.. נכון שהיית בעננים? (כיף חיים
) ואם לא היית רוצה איזה ידיד שלך.. ופתאום הוא היה מזמין אותך לצאת (באסה לו חחח).. נכון שהיית לוקחת את זה באיזי.. ומחליטה אם עצמך אם להשלות אותו.. או להבהיר לו את הרגשתך כבר על ההתחלה? אם מישהי שאני לא רוצה מזמינה אותי לאנשהו.. או שרומזת לי שהיא מעוניינת במשהו.. תאמיני לי שהדבר הכי חשוב לי זה לגרום לה לא להתייבש... ולהבהיר לה את המצב אחרי ההקדמה הארוכה הזו... מסקנה תעשי מה שבראש שלך תזמיני אותו לצאת "מה אתה עושה ביום שישי? אוף אין לי עוד תוכניות, קח אותי לאנשהו" (אם הוא מעוניין בך משפט כזה נותן לו הרגשה מאוד ! נעימה). וכמו שאמרתי אם הוא רוצה, תאמיני לו ששניכם תהיו בעננים אם הוא לא מעוניין, ביג דיל!!!! אפשר לחשוב.. אז או שתצאו וסתם יהיו צחוקים ואם תביני שהוא לא מעוניין תבקשי ממנו לסדר לך את החתיך הזה ממול... או שהוא יגיד לך שהוא לא מעוניין... ואין משהו יותר מעצבן מאשר להיות ידידה של מישהו שאת רוצה מעבר לכך, בזבוז זמן ומשאבים שגוזלים ממך את ההנאה שבמציאת בחיר ליבך שכן יהיה מעוניין אוף ארוך חחח, מקווה שעזרתי

למעלה