ייעוד

ייעוד

אהלן אנשים, מה שלומכם?
כחלק מהתהליך שאני חווה עם עצמי זה זמן רב, מחפשת אחר הדברים שעושים לי טוב ולהוציא את המהות האמיתית שלי החוצה, כלומר אני עדיין חנוקה איפשהו אי שם מבפנים, אבל לפחות מקבלת יותר ויותר מודעות כלפי עצמי ולומדת להשלים עם כל חלקי אישיותי המפוצלים, אני מגלה שבעצם עם כל הכבוד לכל הארועים והתרחישים בחיי, לא מצאתי עדיין את קצה החוט לייעוד ולמהות האוטנטית שלי. אחרי 2 סמסטרים של תואר ראשון במנהל עסקים - החלטתי לפרוש מהלימודים... פתאום אחרי שצי שנה של לימודים ( אמנם לא כאלו אינטנסיביים ורציניים, אך מספיק בשביל לקבל רקע כללי מה זה מנהל עסקים באופן כללי) - הגעתי למסקנה שזה לא המסלול הנכון עבורי..
שזה לא מה שאני מחפשת ושטעיתי בכיוון... וזה לא עניין של כסף, זמן ואנרגיה שהלכו לאיבוד במשך חצי שנה, אלא זה שבתחום שהייתי בטוחה שאני יודעת בדיוק לאן פני מועדות, מה אני רוצה לעשות עם עצמי בתור קריירה ומקצוע - פתאום המציאות טופחת על פניי ואני מגלה שהכל היה טעות.. נכון,, אפשר להתסכל על זה גם מהבחינה של ניסוי וטעייה שעושים טעויות על מנת ללמוד מהם. אלא שכאן אני מרגישה שהייתי חיה באשליה, עד שסוף סוף מצאתי לימודים אקדמאיים שהייתי אמורה לפתח בהם את הקריירה העתידית - מה מתברר לי? ששוב פעם אני משקרת לעצמי ובעצם הכל היה זיוף שנבע מלחץ לדחוף את עצמי למסגרת מסויימת!! טוב, אני לא רוצה להשמע מעורערת ואבודה כמו תמיד, אבל עכשיו עוד יותר מתברר לי עד כמה אני לא מכירה את עצמי מספיק
איך אפשר להגיע להחלטה לגבי כיוון הקריירה בצורה האופטימאלית ביותר?? איך בכלל אפשר לקבל מושג כללי? אני יודעת שזה צריך להתחיל ב: תמצאי את מה שאת הכי אוהבת לעשות ותפתחי את זה לכיוון המקצועי... אלא שלצערי בנוסחה הזאת כבר די מיושנת בשבילי..

The Warrior

New member
אלהים

אלהים שממנו הכל והכל בו, הוא גם יצר את הגורל והתפקיד של כל יצור בגלגוליו השונים. לבן-אדם ישנה האפשרות לדבר ישירות עם אלהים, ולקבל ממנו תשובה. אין מה להתחרט, כי כל מה שאנו עושים בסופו של דבר כאשר אנו מגיעים אל עצמנו, הרי אנו יודעים לנצל אותו לטובה. העתיד כבר כאן, כך שכל בניית העתיד וחשיבה על מסלולים שונים אין לו ערך, כי איננו מודעים מספיק בכדי להחליט בעצמנו. לכן כל מה שאלהים מבקש, זה שנשאל אותו. והוא עונה! אלהים עונה לכל אחד בצורה המיוחדת לו. אז אני משאר שבקטע הזה עדיין לא היית
לא לתהות אם הוא קיים, אלא דברי אליו, ושאלי אותו: "מה עלי לעשות?" הוא יודע את התשובה, והוא יענה! בהצלחה !

The Warrior

New member
במחשבה, בדיבור, בלב

הוא כל הזמן איתי. אין לי ענין אחר. אלהים איננו >משהו< אלא הכל, אבל בכל זאת אפשר לדבר איתו. בקול או במחשבה, הוא יודע את דיבורינו לפני שאנו מדברים, אז הדיבור הוא בשבילנו. והוא עונה לי במחשבה, בכֹּח שהוא מעביר בי. בצורה ברורה. אבל יש בני אדם שאינם שומעים אותו (אם מתוך בחירה שלא לשמוע, או פשוט אינם יכולים), אז הוא משיב ע"י סימנים; שיחת בני אדם, שיר ברדיו, חפץ שנפל או כל מה שקורה סביבנו.

smallnig

New member
אני פוסל מהסיבה היחידה שאני יודע.

ואני מנסה לגרום לאנשים להתעורר מהאשלייה הזאת של אלוהים. אבל זה חסר תקווה כמובן כי כל עובדה שאני אביא שאלוהים לא קיים מישהו יביא לי תירוץ עלוב.

לא הבנתי אז אתה לא מאמין בכלום?

אבל כמו שאמרתי איש איש באמונתו יחיה כל אחד ינק(אתמול התינוק ינק חלב) את האמונה שלו מאמא שלו וכל אחד יכול להאמין במה שהוא רוצה בקיצר תאמין במה שבא לך אבל זה לא נירא לי פייר לנסות לשנות לאנשים את ההאמונה אפיק

smallnig

New member
אני מאמין בעצמי

כי אני יודע שאין משהו כמו אלוהים. התנ"ך בכלל בכלליות הוא כתב סתרים אחד גדול ואין לקחת אותו ישירות כפי שהוא מסופר...התנך מדבר על תהליך האדם עצמו בתוכו ואלוהים זהו כינוי. שמע זה לא פייר אולי אבל אנשים צריכים לצאת מהבועה.

אולי עם לא רוצים?

ואולי לא יכולים,התנך זה ספר עתיקומצאו דברים של בית המקדש אבל כל אחד יאמין במה שהוא ארוצה טוב בקיצה תנו לשירשור לישקוע

אורח2116

New member
טעות בידך

יש אמת אחד ואותה כולם יגלו בקרוב במהרה בימינו!!! אמת שכלית אמת מוסרית אמת רוחנית !

smallnig

New member
אם אתה מתכוון ל2012 -

במקומך לא הייתי כל כך חיובי שיקרה משהו.

שוצאן

New member
איך אתה יודע?

מי אתה שתגיד לאנשים שאין אלוהים?! מי אתה שתגיד לאנשים אחרים במה להאמין?! כל אחד יאמין במה שהוא רוצה ובמי שהוא רוצה!

dirty look

New member
כל אחד יאמין במה שהוא רוצה...

אבל הוא רק מנסה להיות מציאותי...

smallnig

New member
איך אני יודע?

את לא תביני גם אם אני אספר לך את כל הסיפור מהתחלה עד הסוף [בלי להשוויץ או משהו. זה פשוט המוח האנושי הפתטי שלא מסוגל להבין הרבה, אלא אם הוא מאומן לזה וזה לוקח זמן]. תחשבי טוב גם, אם הייתה יישות כזאת גדולה כמו אלוהים, למה נראה לך שהיא תהיה אנושית אם יש ביכולתה יכולות כה רבות? זה האנשים שהמציאו את האל, ונתנו לו תכונות אנושיות כמו רחמים, רגשות וכו'. היישות הזאת אם הייתה קיימת לא הייתה עוזרת לאף אחד מהסיבה שאין לה את הרגשות והתכונות האנושיות וזה ממש לא אכפת לה ש 300000000 אנשים מתפללים ומבקשים עזרה. תחשבי ותשפטי בעצמך.

smallnig

New member
ועוד משהו

"מי אתה שתגיד לאנשים שאין אלוהים?!" מי את שתגידי לי מה להגיד? התגובה שלך תוקפנית מדי, שימי לב לדיבור שלך.

שוצאן

New member
תיראה זה מרגיז אותי

שאנשים כמוך באים לאנשים אחרים ואומרים להם במה להאמין! כל אחד מאמין במה שהוא רוצה! אני מודה לדעתי אין אלוהים...אבל אני לא אבוא למישהוא ואגיד לו שהוא לא קיים כי לדעתו הוא כן קיים!

smallnig

New member
חוץ מזה- אני ממש לא מכריח אף אחד להמיר את דתו

לא יודע מי באמת התחיל עם הטענה השגוייה הזאת, אני אומר שאין אלוהים כי לדעתי [ולידיעתי] אין אלוהים אני לא הכרחתי אף אחד לא להאמין בו, אני מקווה שמי שישמע את זה יפסיק להאמין באשלייה אבל אני ממש לא מכריח אף אחד לשנות את אמונתו. נו באמת טיפת חשיבה

למעלה