ייסורי מצפון מהגן

ngngng2

New member
ייסורי מצפון מהגן

הי,
אני אב לתאומות בנות שבעה חודשים, התחילו בגן לפני שבוע והדבר פשוט הורג אותי.
אני מלא ייסורי מצפון שאולי זה לא הזמן, אולי זה זמן שהן צריכות אחד על אחד עם ההורים.
בארבעה החודשים האחרונים הן נהנו משני הורים שמציפים אותן באהבה.
סתם רציתי לשתף, הדבר הזה פשוט קורע אותי.

mishmish04

New member
יסורי גמילה . . . של אבא

שלום אבא'לה.
ניראה ונישמע שאתה אבא מסור וקשור.
קשה לנו למסור את היקרים שלנו לטיפול של אחרים.
לעיתים קרובהות מדי אין כל כך ברירה.
הקושי שלך ברור לגמרי.
אני בטוחה לגמרי שעשיתם חשיבה מעמיקה לפני שקיבלתם את ההחלטה לשלוח את הילדות למעון וגם עשיתם סקר שוק גדול לפני שבחרתם את המקום.
מקווה שיהיה לילדות טוב בגן ואתה יודע מה? אם לא - תמיד אפשר לשלוף אותן משם, או להעבירן לגן אחר ואולי, להחליט על צעד אחורה - בחזרה הביתה, אולי עם מטפלת.
בהצלחה לכולכם.

sefia

New member
נראה לי שהייתי ההורה הכי לחוץ בהיסטוריה

של הגן.......
כאבה לי הבטן ממש בימים שלפני שהכנסתי לגן וגם אחרי.
אבל בדיעבד הם שם באותה מסגרת כבר 3 שנים, הם גדלו שם, התפתחו, התחילו לזחול, ללכת, לדבר, למדו לאכול בפית ומזלג, לגזור במספריים, למדו על חגים, בקיצור.... גדלו

אם אין לכם ברירה ואי אפשר להשאר איתם בבית, אז תשחררו לאט, עם הרבה אהבה ופיקוח. אני עד היום כל הזמן עירנית למה שקורה איתם במסגרת כשהם לא איתי. לא לוקחת כלום כמובן מאליו.

בהצלחה

01Tamara

New member
גיכחתי כשאחרים סיפרו הייתי בטוחה שמגזימים עד

שהגיע יומי מיררתי בבכי באוטו אחרי שהורדתי אותם. לא האמנתי שהשארתי את התינוקות שלי אצל זרים אבל אין ברירה והיום אני ממש שמחה בשבילם זה כלכך עזר להם להיפתח לעולם ( היו איתי עד 1.3) לדבר עם דמויות סמכותיות אחרות, ללמוד, לגדול הם פשוט עשו קפיצת התפתחות משמעותית ואני נשמתי לרווחה וחזר לי הזמן שלי לעצמי.
אם הגן טוב ואתה כבר תרגיש בעצמך יהיה להם טוב ונעים ולך יהיו כוחות וכשיחזרו מהגן להיות איתם ולהנות מהם. בהצלחה!

למעלה