ייסורי אהבה

צייר

New member
ייסורי אהבה

רק את יכולה להסיר את ייסוריי ייסורי אהבה חושב עלייך כל הזמן חולם אותך את מול עיניי כל היום והלילה אהבה משגעת ומסחררת את ראשי זוהי כוחה של אהבה אלף פעמים אמרתי לך אהבה , כל כך חזקה כמו יסודות בניין צליל פעמונים נשמע ברקע צליל עדין ונעים אני מביט ורואה אותך צועדת בקלילות מן ריחוף, ריחוף של אהבה. שמלתך הלבנה מתנוססת ברוח חיטובי גופך מתנגדים עם הרקע את קרבה אלי, מביט בעינייך שולחת את ידייך לפניי ומקרבת אותן לשפתיי טועמת את עדינות שפתיים עם אצבעך מרגיש את לבי מתחיל לרקוד סטפס בקצב רצחני אהבה שלנו עושה אותי צעיר בעשור אחד. את נצמדת לגופי, מעבירה את רגלייך על רגליי, ברומטר אהבה שלי עומד להתפוצץ התשוקה גוברת ואהבה מטריפה, צייר

אפרת.א

New member
טעם האהבה

למדתי - טעם האהבה, למדתי - טיבה, יופיה, למדתי - תאווה ותשוקה, תקווה למחר, מבט עם קריצה. חיוך רחב עם מבט למרחב, ולעולם , לעולם אל תשכח, ברשותך: זוכר??? חחחחחח (אם לא - אזכיר לך...) כן , כן!!!! זו היא! רינוש.. רק רינוש ...אממממממממ..............אשמה

צייר

New member
אפרת המתוקה

אפרת היקרה אפרת החמודה רינוש אינה אשמה רינוש זכאית אי לכך הדר אשמה המרפסת בגללה והכל בגללה צייר

אפרת.א

New member
יקירי ../images/Emo8.gif

חחחחח נשמה. זה בכלל לא חשוב שרינוש זכאית. היא תמיד אשמה

צייר

New member
לא נאשים אותה

היא עוד תפגע רינוש כולם אוהבים אותך בכל הלב והנשמה צייר

אפרת.א

New member
חחחחחחחח נשמה...

אוהבים אותה מאדדדדדד ועוד איך אוהבים! אבל,,, היא בכל זאת תמיד אשמה

צייר

New member
טוב אז היא אשמה

נדבק לה שם של אשמה, חשבתי שהיא תעלב אבל לא נורא היא אשמה, האוכל נשרף לי והיא אשמה, כל היום לא הלך לי , והיא אשמה, לא היו במים בדוד היא אשמה את צודקת מואאאאאאאאאאאאאאאאאאה מכל הלב צייר

אפרת.א

New member
חחחחחחחח רחמונס!

היא מתוקההההההה האשמה הזאת:)) מה פתאופ תעלב? היא יודעת שהכל אבל הכל מתוך אהבה! חחחחחחח לא, לא ממש בהכל היא אשמה - רק אממממ.....קצת:) המים בדוד זה בגלל שלא זרחה השמש האוכל נשרף כי מה לעשות חומד - מישהו לא ממש היה עם היד על הדופק:) טובב, לא הלך לך כייייייי - כי - כי - אולי באמת כי רינוש אשמה?
מואהההההההה יקר שלי - אוהבת אותך (תודה על הפירגון בהודעה הקודמת)

למעלה