יינון מגל עזב את הכנסת כתוצאה מתלונות על הטרדה מינית

meidadc

New member
יינון מגל עזב את הכנסת כתוצאה מתלונות על הטרדה מינית

בעיני מדובר בבשורה פמיניסטית מדהימה.
בתקווה שכל המקרים האלה ש"כולם ידעו ואף אחד לא עשה כלום" (ע"ע קצב, איציק מרדכי) כבר לא יקרו אצל נבחרי ציבור. ואולי אפילו מי שרוצה אולי להיות נבחר ציבור ידע להיזהר

תודה לאל לכלי השיימינג בפייסבוק. זה פותר המון בעיות למי שלא רוצה להתלונן אבל רוצה שאיש הציבטר יענש

aaa123

Member
אכן טוב שינון מגל התפטר

אבל הטענה שהשיימינג פותר בעיות באופן כללי לא נכונה.
&nbsp
במקרה הזה ינון מגל הודה שפגע בנשים והתפטר מהכנסת(גם אם לא הודה בעבירות פליליות) אבל במקרה אחר איש הציבור עשוי לא רק שלא להתפטר אלא גם להגיש תביעה על לשון הרע,וגם אם התלונה מוצדקת יכול להיות שאיש הציבור יזכה בתביעה אם אין הוכחות שהיא מוצדקת(ולרוב הטרדה מינית לא נעשית לעיני עדים).
&nbsp
&nbsp

meidadc

New member
ברמת העיקרון יש לנבחר ציבור הרבה יותר מה להפסיד

מהתנהלותו של משפט כזה מאשר מתלוננת אלמונית

catchet

New member
איזו בשורה פמיניסטית?

שחברי כנסת מטרידים מינית? נו בחייך

meidadc

New member
סירייסלי?

התרגלת כבר לכך שיש למתלוננות כח להעיף גברים מטרידים מעמדות כח?
אני עדיין לא. אותי זה עדיין מרגש

catchet

New member
עוד לא התרגלתי לזה שנשים מוצאות את האומץ להתלונן

אני אף פעם לא העלתי את זה כאפשרות

יש נשים שיש להם אומץ לא הרבה.

ואני חושב שיש שיפור מסיום אמנם לא הכי דרסטי ועדיין יש הרבה עבודה, אבל עדיין אני מאמין שהמצב הולך להשתנות, ואגב גם בנים לא מתלוננים ( מקרי אונס בילדים זכרים גבוהה יותר מבנות כן מפתיע אני יודע). לכן זו לא רק בעיה נשית אלא בכלל אנשים שהוטרדו מינית/נאנסו מתקשים לספר זה לא עניין מגזרי אלא עניין אנושי.

aaa123

Member
מהיכן המידע שיש יותר אונס נגד ילדים זכרים

יחסית לילדות?

valery13

New member
ז"א את רואה אונס והטרדה כפשע זוועה ניטרלי מבחינה מגדרית

לא הבנתי מה את אומרת.

אני רואה אונס כזוועה לא משנה איזה מין אתה בשבילי אישה שנאנסת זה אותו דבר כמו שילד זכר נאנס. מה הבדל בין כאב של זכר לנקבה? יש הבדל? אני לא רואה.... זה זוועה וזה זוועה.

valery13

New member
אז לשיטתך אלימות מינית היא פשע אוניברסלי

המתחלק שווה בשווה בכולם.
בראבו!

valery13

New member
עולב

לעולם לא אגיד שיש הבדל בין זכר לנקבה שנאנסו.
ההבדל ביננו שלא אגיע לפרסם כאן שבנים נאנסים יותר מבנות.
&nbsp
דוחה.

....

מה הבעיה בלומר את זה? אני סך הכל מצביע על נקודה וזה הכל, ואני יודע באופן הכי אישי איזה קשה זה להיות במצב כזה. אני לא רואה שום דבר דוחה במה שאמרתי.... אני סך הכל פרסמתי פה כתבה זה הכל..... ושלישית לי כואב גם על בנים וגם על בנות אין הבדל. באמת שאין לי מושג מה את רוצה, ומה זה משנה מה שאני מפרסם. אין לי שום כוונות רעות באמת שלא.

אגב אני פרסמתי את זה כי אני בעצמי הייתי מופתע מאד.

אני תמיד חשבתי שזה הפוך, אבל אדם שלא עבר את זה לא יודע מה זה, וכמה שנים שותקים, לעומת בנות שכן מדברות, אז אני דוחה טוב..... מה שתגידי...

אבל אני לא אמרתי שלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תגידי את רצינית? אני לא אמרתי שלא כולם שותקים גם אני שתקתי גם בי התעללו מינית בתור ילד למה את חושבת שזה מעסיק אותי?!!!

למעלה