יין לפסטה

יין לפסטה

לרוטב אלפרדו (שמנת) יתאים כמובן יין לבן יבש או חצי יבש. על מה אתם ממליצים? (תנסו לגוון מעבר לאמרלד רזלינג הנפלא)

Chewbacca

New member
יש שתי גישות לגבי האלפרדו

האחת היא ללכת לכיוון של יין שהטעמים של וניל וחמאה יתאימו לחמאה ולשמנת של האלפרדו. ההמלצה שלי לגבי זה היא שרדונה רזרב של רקאנטי או שרדונה של ירדן. האחרת היא לכיוון של יין שלא עבר תסיסה מלולקטית ולכן החומציות והפירותיות שלו ישלימו את הרוטב. והאפשרויות הן סביניון בלאן של הרי גליל או כרמל מסדרת רמת ערד או שרדונה "ליזה" של אלכסנדר.

Chewbacca

New member
זה גם המחיר בחנויות

ומהסקר שלי "ליזה" - 95 רקאנטי רזרב בסביבות 75 סוביניון בלאן רמת ערד 35 (במבצע בדרך היין) סוביניון בלאן הרי גליל 35 מחיר קבוע.

צ'ובקה,

נאם אתה היתה (או מגיע) למרטון יינות אצל איש הענבים?אנחנו נשתתף היום. מעניין אותי לקרוא את ההתרשמותך מהאירוע...

היום בין השעות

12 עד 18.00 יתקיים האירוע - מרטון יינות לכבוד ראש השנה. את הפרטים תוכל לקרוא או באתר של איש הענבים או אצל פרקר. להלן הלינקים: www.israelwines.co.il www.grape-man.com כדי למהר, מאוד מקווה לראות אותך שם.

Chewbacca

New member
אני בעבודה עד

17:30 אז כנראה שאני לא אגיע

ממש כואב לי הלב,

שלא היתה - איזה פצצה של טעימה!ההפסד - כולו שלך!אם אתה רוצה לקרוא קץת מהרשומים שלי - כתבתי בפורום יין ואלכוהול בYNET אצל שגיא קופר.חבל...

למעלה