יין לאספנים

the kunefa

New member
יין לאספנים

שלום,

בבעלותי מס' רב של בקבוקי יין לאספנים ולמבינים בלבד.
אתם יודעים במקרה היכן אני יכולה לפרסם ולמכור אותם?

תודה רבה!

שלום

את/ה מוזמנ/ת לנסות כאן

אבל מילה של עצה, עוד לא ראיתי פרסום שמתחיל ב'למבינים בלבד' שהיה שווה משהו...

כך או כך, אנא נדב את מלוא הפרטים על הבקבוקים, ולו בשביל לספק את סקרנותנו

Desert Seagull

New member
לא בהכרח שזה המקרה כאן..

אבל איכשהו לצירוף 'למבינים בלבד' מצטרף גם הצמד 'אורגינל מקורי'

the kunefa

New member
זה אורגינל מקורי :)

יש לי מס' בקבוקים מקסטל 2002, 1998, ו-2003.

למבינים בלבד?
יד ראשונה מרופא.

בהצלחה

אם את רוצה מבינים/רציניים כדאי לציין כיצד הם נשמרו ומחירים...

אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שה-03, אם נשמר בתנאים אופטימליים, מתקרב לסוף ה'plateau' וכדאי לשתות אותו בהקדם.
לגבי 02 ו-98 אני הרבה פחות אופטימי

WineSpirits

New member
מכירת יין+רשמי טעימה יקב קסטל

ובכן...
כשמוכרים יין "למביני עיניין בלבד" יש צורך לציין (כפי שכבר נכתב) היכן נשמרו הבקבוקים המדוברים. האם שמרת עליהם במקרר יין? במקרר בייתי? בבויידעם (אחלה מיקום לשמור על יין כשהמקרר יין מלא!)? או "סתם" בעמידה לאור הספוט?

בנוסף, מומלץ לצרף תמונה של היין, כך ניתן לדעת טוב יותר לגביי התוצרת.

לא ציינת מהי הסדרה של קסטל. האם מדובר בגראן-וין או בפטיט קסטל? וכמובן לא ציינת סכומים.

לגבי הקסטל גראן וין 1998- כאחד שחלץ בקבוק אחד בשנה החולפת, היין עבר את השיא. היין "מת" כבר מזמן. לחובבי ז'אנר הנקרופילה.
גראן וין 2002- כקוריוז, היין חביב. לא ניתן לחוש בארומות פירותיות כלשהן, שכן היין כבר בן 11. לא הייתי מוציא סכום כסף על יין חביב.
גראן וין 2003- האחרון ששתיתי היה לפני שנתיים (או יותר). אולי שווה לרכוש.

אם הסחורה היא של פטיט קסטל, ה 2003 (משום מה) חי ובועט ויש לפניו עוד שנתיים-שלוש לדעתי. חלצתי אחד לפני כחצי שנה והוא היה מרגש. בכל זאת, ישראלי בן 10.

בהצלחה במכירה,

Wine Guy

New member
קסטל גרנד וין - 1999 \ 2000 \ 2001

טעמתי את שלושתם, מספר פעמים בחודשים האחרונים (התגלגל אלינו מלאי יינות שנשמר בתנאים אופטימליים...)
ה 1999 וה 2001 היו במצב מצויין, אמנם הראו קצת סימני גיל אבל בהחלט יותר מראויים ובהחלט לא בסוף חייהם.
ה 2000 היה מאוד ורסטילי, בחלק מהמקרים היה מצוין ובחלקם התלוצץ עם הרופאים...

בקיצור, אם היינות נשמרו בצורה אופטימלית אז יש סיכוי שהם עוד חיים. מצד שני, מבחינת מחיר, אני מוכר את שלושת הבצירים הללו (שוב, בתנאים אופטימליים) ב 330 ש"ח לבקבוק. ככה שכדאי שתיקח בחשבון שאלא אם יש לך כמות יפה והיינות נשמרו בצורה אופטימלית וגם תצליח לאתר מספיק קונים, לא סביר שתעשה מזה הון...

אגב, קיבלתי לאחרונה אוסף אחר של קסטלים מ 1998 שנשמרו אופטימלית בבקבוקי מגנום... נראה מבטיח, אספר אחרי שנטעם...

למעלה