יין כמתנה

המרחפת

New member
יין כמתנה

מרסלה, אתה תהנה.... אמנם יש עוד זמן רב, אך לא מזיק לשאול כבר עכשיו. שאדע כמה כסף לחסוך... בקיץ אסע לבקר חברות שלי בגרמניה וגם אתארח בבתיהן. בגרמניה, די ידוע, תרבות השתיה שונה לחלוטין ובבית בו שהיתי, די מפותחת, כולל אוסף בקבוקי יין במרתף. חשבתי שיהיה נחמד להביא להם בקבוק יין ישראלי לאוסף. אני אשמח להצעות ליין משובח, שלא יפול ברמתו והאם המתנה אכן מכובדת. הדרישות: שיהיה יין עברי, ויגיע עם מחיר משוער. ובתקווה שזה לא ירושש אותי... היום התחלתי לבדוק מחירים של אכסניות לקראת הטיול, וזה הולך להיות קשה...

אלי ו.

New member
באתר היין הישראלי יש רשימת יינות

נדמה לי של רוגוב, בה הוא ממליץ על היינות הכשרים הטובים ביותר. שוה לקרוא. אם אני זוכר נכון היו שם גם מחירים

marsala

New member
מרחפת איזה כיף לי../images/Emo48.gif

להמליץ יין!! ( מזה אני מתפרנס..) אז בגלל שיש הרבה זמן עד נסיעתך תגידי, הם משפחה גרמנית?? (חשוב בשביל תשובתי) moish

המרחפת

New member
תודה לכל העונים

ולך, מרסלה, על התלהבותך... מדובר כאן על משפחה גרמנית טיפוסית.... גרים בכפר קטן, בבית עץ פרטי, לא מדליקים חימום בנובמבר, חובבי שתיה ובעלי דם רוסי ועורכים את השולחן לארוחת הבוקר עוד בבוקר שלפני. ייקים טיפוסיים. כשהרטבתי את שערי כניסיון אחרון להשוות לו מראה נורמלי לפני יציאה, מיד האבא הזדעק אליי עם מייבש שיער, פן אצטנן ואחלה.... אין לי מילים רעות עליהם. סובלניים, נחמדים, אדיבים, מארחים למופת, והייתי היחידה במשלחת, ככל הנראה, שלא התלוננה על המשפחה שנפלה עליה. הדרישות, שוב:יין ישראלי, באיכות טובה, ומי אמר שהוא צריך להיות כשר? (התחלתי משום מה לפתח רתיעה מסויימת מדברים כשרים)

ishay-to

New member
ממממממ אולי........./images/Emo48.gif

היי שלום לך מומלצים 1. ירדן קצרין אדום בציר 96 2. ירדן ק.סובניון בציר 96-97-98 3.דלתון רזרבד ק.סובניון בציר 98 לחיים... שי

opherk

New member
המלצה ליין כמתנה בחו"ל

מומלץ: ברקן מרלו פשייל רסרבד בערך 60 ש"ח. אם את מוכנה להשקיע קצת יותר, אז אותו דבר עם תג סופרייר, בערך כפול במחיר. בדיוטיפרי זה אולי שליש מחיר, אבל את השני לא ראיתי ( לפני מס´ חודשים) אני מאד נהניתי משניהם. עכשיו, אם זה מתאים לגרמנים? לא יודע. שמרסלה יגיד...

saslove

New member
תמורה טובה לכסף

אני מסכימה שהאתר של רוגוב הוא מקום טוב להתחיל אבל למה יין כשר ? הבנתי שהדרישה היא ליין ישראלי, נכון ? יינות כשרים של היקבים הישראלים הגדולים אפשר להשיג גם בחנויות יין בגרמניה. חפשי יין מיקב בוטיק איכותי שקבל בקורות טובות עם * שפרושו תמורה טובה לכסף. בקרוב תתפרסם רשימת היינות הישראלים הטובים שיצאו ב- 2001 אולי שם תמצאי את ההמלצות שאת מחפשת. ובסוף פברואר יש בבית הסקוטי ביפו תערוכת יין ישראלי. פרטים באתר יינות ישראל. שם תוכלי גם לטעום מכל היינות, לקבל מידע על מחירים ומקומות קנייה (אין מכירה במקום) ויהיה לך גם סיפור לספר. תוכלי גם לפגוש את הייננים בעצמם ואם גם תסעי אח"כ בשבת לביקור פרטי ביקב תוכלי לספר להם ש"נסעתי במיוחד ליקב קטן ומשפחתי כדי לקנות לכם את היין המיוחד הזה שהמבקר המפורסם כל כך הלל". זאת תהיה מתנה !

למעלה