שאלה במקום!- ולכן אני שואלת לדיעת האנשים
אני לא שותה באופן קבוע, אבל שואלת שאלה היפוטטית, ואני מודה שאני שותה מדי פעם שלוק של יין- אבל אפילו לא מסיימת את הכוס- אלא יותר בארוחות שישי כשמזוגים לכולם ועושים לחיים (מאז ההריון כל הזמן עושים לי "בשעה טובה" "בשעה טובה" על כל דבר וכל בדיקה מוצלחת, אבל הפסקתי לעשות איתם לחיים בדיוק בגלל שאין לי דרך לדעת כמה זה רע). דבר שני, אני כן היטפתי נגד סיגריות, א-ב-ל, את יכולה באותה מידה לשאול מדוע אינני מטיפה נגד כל המאכלים שיש מחלוקות לגביהם? והרשימה מאוד מאוד מאוד ארוכה: ביצים חיות, נבטים, גבינות כחולות או לא מפוסטרות, פטה כבד, בשר קר כגון פסטרמה, חליטות תה שונות, בוטנים וכו' וכו'.. אני בעד כן ללכת עם התחושה הפנימית, לא להגזים וגם לא להיות היסטריים. (מאוד חשוב!!!) בין זה לבין לעשן בהריון (ואני לא מדברת על סיגריה ביום, אלא דיברנו על אותה בחורה שהמשיכה לעשן רגיל בהריון), שמיים וארץ!! אי אפשר לאסור על נשים בהריון לחיות, אבל כן אפשר למנוע הכנסת רעל לגוף!! ובעוד שליין יש המון יתרונות בלי קשר להריון, בסיגריות אין שום דבר חיובי וזה רעל לכל דבר! תודה על השאלה, אנחנו פה כדי ללמוד אחת מהשנייה ואף אחת כאן לא רופאה.