יין אדום

אפולו68

New member
יין אדום

יין אדום נתי והילה מנהלים מזה שנתיים רומן באמצעות האינטרנט. זה כבר לא סטוץ של סייבר סקס או שיחת טלפון אלא חברות של ממש היא יודעת עליו הרבה והוא עליה הם אפילו מכירים אחד את פניו של השני.....וגם תמונות של חלקי גוף אחרים כבר עברו במייל בינהם הילה גרה באיזור מעט מרוחק. ונתי שכבר מזמן השתוקק להעלות את היחסים כיתה החליט להפתיע. זה אמנם לא כ"כ מקובל.. אך הוא קיווה שבשל ההכרות לא תהיה אכזבה הדדית. ערב אחד....החנה את רכבו לאחר נסיעה לילית ארוכה למדי. לאשתו סיפר על פגישה עם אורח מחו"ל הקשור לעבודה ונסע. ליבו הלם כל הדרך. באמצע הדרך עצר בחנות יאפית וקנה בקבוק של יין אדום מובחר והכניס אותו לצידנית המקוררת שבבאגז' של מכוניתו. כעבור כשעה ומחצה הגיע לידעו לקח לו קצת זמן למצוא את הבית אך לאחר שהתעשת התקשר לביתה שיחתם נמשכה כמה דקות בעוד הוא עומד מתחת לדלת הכניסה למגדל המגורים בו גרה. "תגידי" אמר לבסוף...את אוהבת יין אדום "מאד" השיבה הילה. מזמן לא שתיתי יין אדום טוב..."יש לי בקבוק נפלא " היית רוצה להצטרף לחש לפומית בקול מפתה....הייתי מתה אך אתה נמצא כה רחוק....השיבה. האמת היא שאני עומד ברחוב העומר פינת רח' הגומא ליד בית מספר 12 ועל המצילה כתוב שבקומה שביעית גרה הילה צור "מן הצד השני נשמעה שתיקה ושנימות קצובות....נתי יכולה היה לחוש את הלמות ליבה ואז שמע אותה לוחשת.....בא תעלה. הוא נכנס עלה במעלית והגיע חיש קל לקומה השביעית. הדלת היתה מעט פתוחה ומזמינה ...הוא נכנס הבית נראה ריק. דומה לדרך בה דמיין אותו כשנתיים ברקע נשמע רחש המזגן ומוזיקת ג'ז ניו יורקית חביבה של סקסופון קלידים ותופים.... נתי ...שמע אותה קוראת....אני כאן במטבח....היא עמדה במטבח לבושה שמלה חסרת שרוולים פירחונית.....מלאה ויחפה....על פניה היה חיוך רחב...והיא אמרה ..הפתעת אותי אך האמת שסתר ליבי קיוויתי שתבוא....תמיד אני מקווה ואף פעם לא יצא והנה התגשמה הפנטזיה שלי.... זהו הוא שאלה כבר היא התגשמה ? לא היא השיבה – זו רק ההתחלה..... היא יצאה מאחורי הדלפק....התקרבה אליו הוא הריח את ריחם של שמני האמבט בהם השתמשה ושבשיחותיהם סיפרה על שימושה בהם. היא פרשה את זרועותיה וחיבקה אותו מאמצת אותו אל חזה ומניחה את ראשה על לוח ליבו הוא היה גבוה ממנה וצעיר ממנה בכמעט עשור . הוא חיבק אותה גם כן בעדינות....וידו ליטפה את גבה....הוא חש את גופה נרעד בין ידיו.....הילה אמר ...אני רוצה אותך.....מאד מאד משתוקק אליך כבר כ"כ הרבה זמן הערב החלטתי להפתיע אותך....ואני מקווה שאינך כועסת כועסת היא חייכה במבוכה ....אני מאושרת.... ובאומרה זאת אחזה בידו ולקחה אותו למיטתה הרחבה בחדר השינה .. הם התלטפו שעה ארוכה סוקרים איש את רעותו ונוגעים בבגדיהם....נתי חש את זכרותו מזדקרת הילה חשה את רטיבותה גואה... לבסוף פרם לאט לאט את כפתורי שמלתה והחליק את ידו על שדיה המלאים והכבדים....פטמותיה הורודות הזדקרו וכך גם אברו ....היא פרמה את חגורת מכנסיו ושלחה יד לאברו הזקור החם והפועם.... מכאן הם יצאו במחול שדים של להט תשוקה ומימוש תאווה שנכבשה שנתיים....הוא בעל אותה וידע אותה כמוש איש מעולם לא עשה בעדינות ובנחישות בחיבה אך בנחרצות והיא הגיבה בגניחות נאקות והשתנקויות..היא כמעט געתה בבכי כשגמרה.... כל גופה הזדעזע.....וגם הוא הזדעזע כולו כשפלט את זרעו לתוכה..... הם שכבו זה בזרועות זו .....ואחר כך....שתו כוס יין אדום

למעלה