ייישש!!

dana2909

New member
ייישש!!

שימו לב, שימו לב! אני עוברת דירה!!!!!! איזה אושר, איזה שמחה!!! אני עוזבת את תל אביב המסריחה (יצא חרוז) הקסם בלהגיע הביתה בשעה 5 אחר הצהרים בלי לחפש חצי שעה חניה. או יותר טוב, לחזור מבילוי בלי לפחד שהאוטו שאתה משאיר על המדרכה יגרר בבוקר.. ושיא השיאים, חניה ביום שישי ב - 12 בצהרים.. חלום!! אין יותר שכן לא שפוי שפוגע במכוניות, שצועק כל היום על אנשים אומללים שעוברים לו מול הבית. אין יותר שכנה מטורללת שמאכילה את כל החתולים בשכונה כדי שישבו לי מול הדלת של הבית בכל פעם שיורד גשם אין יותר מסיבות כל חמישי-שישי-שבת כל הלילה, אין יותר שכנים מעצבנים שישבו לי מול החלון ויקשקשו בלי סוף. אין יותר מרצפות שבורות בכל הבית, ושיש שמתפרק עם הטיפה הראשונה, וחלונות שכבר התעקמו מיושן ולא נסגרים טוב. נכון, אז לא נהיה קרובים למרכז העניינים, ולא נהייה במרחק 10 דקות הליכה מכל דבר. אני יכולה לחיות עם זה... יוווו.. איזה כיף!!!!

m L m

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo82.gif

יא.... גם אני עוברת בקרוב -בע"זה

shellyland

New member
אוי ../images/Emo4.gif

מה יעשו השכנים בלעדיך? למי יפריעו? אני מקווה שאת עוברת לירושלים. אם כן - אז באמת
. אם לא - אז גם, אבל פחות. טוב, נו - גם אם לא:

dana2909

New member
הם כבר תפסו פרייארית

נכנסה לדירה מולי בחורה חדשה, נחמדה כזו.. תמימה. חושבת שתל אביב זה כיף. חושבת שלגור ליד הסנטר זה עוד יותר כיף.. איזה תמימות!! תלתה אתמול מעין סוג של תיבת דואר צבעונית (כן, לא לכולם יש תיבות דואר אצלנו).. נראה אם הדוורים האינטילגנטים יקשרו בין השם שלה והמספר שרשום עליו לבין המכתב שהם מחזיקים ביד.... אני עוזבת לעיר די קטנה ליד ק. אונו.. ואני לא יכולה לחכות. אני רק מסיימת עם מבחן סיוטי במיוחד ומתחילים לארוז. בפסח הקרוב יהיה המעבר!! לא יכולה לחכות!!!!!!!

shellyland

New member
פורומפי מחכה להזמנה לחנוכת הבית!

ותראו קטע: בטעות הקלדתי בכותרת את המילה "פורומפי" באנגלית, ויצא כך - purunph - נכון נחמד?

למעלה