ייייש סופסוף קיבלתי טק-דק!!! שך פאוול וקיבלתי איתו גלגלים ומדבקות של בונס
O Oscar16 New member 26/5/02 #1 ייייש סופסוף קיבלתי טק-דק!!! שך פאוול וקיבלתי איתו גלגלים ומדבקות של בונס
J Jackass For Life New member 26/5/02 #3 עם האצבעות....יש בוא פליפים וגם סליידים...לפעמים גראסים אבל זה נראה אדיוטי.... לי יש של פאוול,של אלמנט ושל זירו.
עם האצבעות....יש בוא פליפים וגם סליידים...לפעמים גראסים אבל זה נראה אדיוטי.... לי יש של פאוול,של אלמנט ושל זירו.
J Jackass For Life New member 26/5/02 #4 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif הכוונה לגראבים.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif הכוונה לגראבים.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
J Jackass For Life New member 26/5/02 #6 ממש לא......... אחרי שיודעים זה קל...אבל זה קשה ללמוד.... ולהצליח....
O Oscar16 New member 26/5/02 #9 כן באורך של 96 ס"מ זה דגם של סקבורד, או סקטבורד ממוזער שמשחקים איתו עם האצבעות. אפשר לעשות איתו את כל התרגילים (נראה לי) שאפשר לעשות עם סקטבורד רגיל.
כן באורך של 96 ס"מ זה דגם של סקבורד, או סקטבורד ממוזער שמשחקים איתו עם האצבעות. אפשר לעשות איתו את כל התרגילים (נראה לי) שאפשר לעשות עם סקטבורד רגיל.
G Gevakumon New member 26/5/02 #12 חחחחח נהייה משעמם לסקייטרים הא?? חחחחחח הכל בחברות אנשים =] אל תקחו את זה קשה
O Oscar16 New member 26/5/02 #13 כן בשיעורי היסטוריה\מאוחר בלילה\תפעיל את הדימיון אכן משעמם. וזה יופי של עיסוק להעביר את הזמן
M Meat Ball New member 26/5/02 #23 פינגרבורד של אלאמנט... ראיתי את זה ב-skateboard.com...לאן אלאמנט הגיעו...
T TIS New member 26/5/02 #16 בדיוק כמו בסקט רגיל פשוט תתאמן. אני ניסיתי עם טק-דק של חבר שלי ואחרי שיעור אחד משעמם במיוחד הצלחתי OLLIE. אמנם לא גבוה, אבל אחרי עוד אימונים התחלתי לקפוץ גאפים ענקיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (בגאפ אחד שלא הצלחתי שברתי לחבר שלי את הציר )
בדיוק כמו בסקט רגיל פשוט תתאמן. אני ניסיתי עם טק-דק של חבר שלי ואחרי שיעור אחד משעמם במיוחד הצלחתי OLLIE. אמנם לא גבוה, אבל אחרי עוד אימונים התחלתי לקפוץ גאפים ענקיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (בגאפ אחד שלא הצלחתי שברתי לחבר שלי את הציר )