ייייישששששששששששש!!!

ץץץץץ

New member
ייייישששששששששששש!!!../images/Emo6.gif

איזה יופי.... תיאטרון באר שבע הולך להפגיז פגז נוסף. בתחילת יולי יעלה מחזמר חדש- "הינשופים", מחזמר על שכונה יוקרתית (מאוד) בצפון תל אביב שבה הנערים, בגיל קצת לפני צבא מקימים חבורה שעוסקת במאגיה שחורה ובכל מיני כישופים, מעין כת כזו. הנערים קוראים לכת הינשופים וההורים המודאגים בשכונה מתחילים להיאבק ברעיון המדאיג. בהצגה יהיו 14 שירים, וישתתפו בה רותי נבון (זמרת די ידועה, למי שלא שמע...), ליאון רוזנברג (ההומו הזה מטלסינמה בערוץ 1), וקרן הדר (המדהימה והמהממת ששיחקה עם נחמיאס באדונן של שתי משרתות שעלה גם הוא בבאר שבע). בקיצ-קץ, נראה לי שזו תהייה חגיגה, כי אין לתיאטרון באר שבע הפקות שהן לא חגיגה.... אני מחכה בקוצר רוח. הבכורה ברביעי ביולי (בדיוק באותו תאריך שמתקיימת מסיבת הסיום הגדולה שאני מביים, אחלו לי בהצלחה)....... שאלות, תגובות, רעיונות זדוניים או לא זדוניים, יש לשרשר להל"ן.... קישקשתי הרבה הא? ירון

actress

New member
../images/Emo49.gif זה ההזדמנות שלך ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

שלדר

New member
רותי נבון..................!!!

ניראה לי שאתם לא ממש יודעים מי היא... היא כיכבה במחזמר" אל תיקרא לי שחור" היא שרה = בין האצבעות = חשמל זורם בין כפות ידיך= ועוד המון דברים יפים. הרבה של צביקה פיק. רותי הייתה כוכבת בשנות ה 70 רוקיסטית מעולה... עזבה את הארץ וחזרה בתשובה. כעת, חוזרת אלינו וזה נהדר... ירון, מאיפה הידע הזה? אתה אחלה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מילא רכילות מטופשת, אבל למה שגויה?

ליאון רוזנברג ממש לא הומו... (או שהוא הומו שיוצא עם בנות, אי אפשר לשלול את האופציה הזו
). ובכל מקרה, לציין את שמו בתוספת "ההומו הזה מטלסינמה" זה סתם נמוך ולא לעניין.

שלדר

New member
חברה´לך לטובתכם,עזבו את העיסוק.....

עזבו את העיסוק במי כן ומי לא הומו. זה יחזור לכם כמו בומרנג לפנים!!! תגלו שחלק מאלה שהינכם מעריצים הם דווקא גאים... ולמה לא תתעלמו מהעדפות כאלה או אחרות של זולתכם? למה לא תקבלו אותם בזכות מה שהם? אומנים?אומנים !!! ותחשבו על זה....

ץץץץץ

New member
תגובותיי לתגובותיכם ../images/Emo105.gif

חבר´ה, סליחה על ההתבטאויות ה"קיצוניות" שלי, ליאון לא הומו, הוא סטייליסט ברמה מוגזמת, בכל אופן,בפעם הבאה אני אזהר בלשוני (חיים ומוות ביד הלשון). מה שכן לא אהבתי שום דבר שהוא עשה עד היום, אולי המחזמר הקרוב יהייה מוצלח? לא יודע! אני מאמין שכן, הרי אמרנו, תיאטרון באר שבע! בעניין רותי נבון, שלדר, מה זאת אומרת מאיפה שמעתי עליה, סליחה, אבל זה נשמע לי זלזול.... רותי מאוד מפורסמת והיא עשתה קאמבק מאוד בולט, זה לא שאני מעריץ גדול שלה, אבל בהחלט מסמפט את השירה שלה, ולשמוע את שמה? בטח ששמעתי. ודבר אחרון.... מיכל, לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת יופי, זו ההזדמנות שלך. מישהו אחר הבין???? עשי טובה, תסבירי.....! יופי, אמרתי הכל, וזה היה קצר (הכל יחסי, כן?) מחר יש לי שוב בגרות, אחלו לי בהצלחה, יש לי מגן 100(!!!). ועד הרביעי ביולי,
תהיו בריאים.... אההההההה... עכשיו אני כותב הרביעי ביולי. מיכל, התכוונת לבימוי של מסיבת הסיום? אם כן, אז אני לא זקוק להסברים.... תודה!

ץץץץץ

New member
עוד משהו קטן....

בקרוב מאוד תועלה גירסה מחודשת של "אל תקרא לי שחור" בתיאטרון חיפה. זו ההצגה ששלדר דיבר עליה, ולפי מה ששמעתי כככככככוווווווולללללללםםםםםםםם חייבים לראות אותה. זה לא שאני אובייקטיבי, מבחינתי, חייבים לראות את כל ההצגות.... נו, כבר הסברתי לכם, מחלה! ליילה טוב...........

שלדר

New member
ירון........................./images/Emo50.gif

חלילה לא זילזלתי בידיעותך, רק שהינך צעיר לדעת על רותי נבון. 4 ביולי זה גם יום העצמאות של ארה"ב לידיעתך. {אתה בוודאי יודע,,,} בהצלחה בבגרות.

ץץץץץ

New member
תודה תודה

הבגרות עברה בשלום, אם כי הייתה לא קלה בכלל. די נלחצתי האמת, מה שבד"כ לא קורה, אפילו לא על במה מול קהל של 1000 איש. בנוגע לרביעי ביולי, חיפשנו תאריך מיוחד, וזה מה שיצא כך שזה היה מכוון. דרך אגב, גם בשנה שעברה התאריך היה אותו תאריך ובשנה שעברה בכלל לא היה לי קשר לבימוי ולכתיבה.... מעניין... ביי....

למעלה