יייייייייישששששששששש!!!!!!!!!

Yaniv-DC

New member
יייייייייישששששששששש!!!!!!!!!

רציתי לכתוב את זה הרבה יותר מוקדם בבוקר, אבל לא היה זמן וכשהיה לתפוז יש רצונות משלו, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם. יייייייייששששששששששששש! אם השופטים היו מספיק מטומטמים בשביל לשים אותו ב-32 הגדולים ואמריקה הייתה מספיק טיפשה בשביל להכניס אותו לתשיעייה הבכירה, לפחות המשטרה באה וגרמה להעפתו של קורי לכל הרוחות. עכשיו רק להעיף את הרקולס (למרות שלא יפה לצחוק על מפגרים) ואז תתחיל התחרות.

Michal7

New member
hmmmm, Yaniv,

סליחה על החור בהשכלה, אבל, על מה אתה מדבר בדיוק? מי זה קורי? מיכל פניקס, אריזונה

Yaniv-DC

New member
בקשת הסליחה נידונה ונדחתה

מי שלא בקיא ברזי אמריקן איידול אינו ראוי לסליחה

iditbs

New member
איזה מזל שיש את יניב,

שתמיד יבוא ויעלה את המורל!

Yaniv-DC

New member
אנחנו מדברים על קורי קלארק.

אחרי שפולה אמרה לו "אני מעריצה שלך" (למי היא לא אמרה את זה...), אחרי שרנדי אמר לו שיש לו קול מיוחד (של אחד שגזרו לו את הביצים) אפילו סיימון איכזב כשהכניס אותו ל-32 הגדולים של אמריקן איידול. למרבה התדהמה, אמריקה הצבעיה עבורו והוא שרד כל שלב ב-12 הגדולים ונכנס לתשיעייה הבחירה של אמריקן איידול. למרבה המזל של שוק המוזיקה, קצת פחות מזל לאחותו - הוא הכניס לה מכות רצח, בת 15 האומללה, עד שהגיעה משטרה שהוציאה אותו מידיו. הבחור התנגד למעצר, ולהפקת התוכנית לא סיפר דבר. אתמול גילו בהפקה כי בחמישה עשר באפריל קורי יעמוד למשפט וצפוי למאסר. הדבר לא עלה בבדיקת הרקע, כיוון שמשטרה אייתו את שמו לא נכון - cory במקום corey. בישיבת חרום שקיימו מפיקי התוכנית אתמול בלילה, לאחר שהדבר פורסם בהרחבה ב-entertainment tonight ברשת CBS, והחליטו להעיפו לכל הרוחות. אגב, גם נגד טרניס הנפלאה עומד כתב אישום בעוון גניבה, אך כיוון שלא מדובר בפגיעה בנפש ובעקבות כנותה בטופס בקשת ההצטרפות - החליטו המפיקים לאפשר לה להשתתף. קורי הוא השני שמועף מהתחרות. קודם לכן הועפה פרנצ'י דיוויס הנהדרת כיוון שחשפה את מחמדיה באינטרנט. ושוב, חבל שקורי לא הועף הרבה קודם (נגיד... בשלב האודישן הראשון), אבל בניגוד למה שתגדנה המורות למתמטיקה - העיקר התוצאה, ולעזעזל עם הדרך.

depechemode

New member
נו זה שנראה כמו גילי ארגוב עם התלתל

ים והאף שיהיה בריא הרביץ לאחותו וגם התפרע בקדם לאמריקן אבל אין אין אין על keith!!

לא חשבתי שזה מעניין אנשים כאן

בפעם הקודמת שניסיתי לפתוח שרשור של American Idol זה לא התפתח למשהו רציני. על קורי קראתי כבר אתמול בלילה, וכלכך התרגשתי (כי גם אני לא סובל אותו) אבל לא היה לי למי לספר.... טוב נו, העיקר שג'וש יזכה... למרות שלצערי שמעתי ש-Clay (שגם הוא חמוד לאללה) מקבל בופן עקבי יותר מ-40% מהקולות ולכן בוגאס הוא המוביל על הליין

המקרר ??

Clay וג'וש פשוט נמצאים ליגה שלמה מעל כל האחרים. יש לי שאלה לכל אלו בחוף המזרחי. באיזה שעה זה משודר אצלכם ? כי אם זה 8 (כשאצלנו חמש) אז זה בעצם לא Live... סתם תהיתי...

iditbs

New member
כן, 8:00 אבל ההצבעה מתחילה ב 9:00

מישהו פה גם מצביע? אגב, היום סיימון אמר ל"מקרר" שהוא צריך לזכות. אולי זאת איזושהי טקטיקה?

Yaniv-DC

New member
בוודאי שיש.

חברת התקליטים של סיימון היא החברה שמפיקה את התקליט עבור האיידול הנבחר, ולכן הצלחת התקליט או כישלונו מתורגמת לכמה כסף יכנס לכיסו של סיימון. במקרה של המקור הבריטי, הסינגל הראשון של ויל יאנג הזוכה מכר מיליון ושלוש מאות אלף עותקים בשבוע הראשון ליציאתו, 600 אלף יותר מהמקום השני באותו השבוע במצעד הבריטי והוכתר כסינגל הנמכר ביותר בשבוע הראשון בכל הזמנים. גם קלי קלארקסון, זוכת הגרסה האמריקנית שברה את שיאי המכירות של הביטלס ביבשת הצפונית בסינגל שלה. בחודש הבא, לאחר שתי דחיות (דחייה ראשונה בשל סיבוב ההופעות של הטופ 10 ודחייה נוספת בגלל צילומי הסרט עם ג'סטין המבחיל) יצא אלבומה החדש שסיימון הבטיח כי יביא אורגזמות שמימיות לכולנו.

Yaniv-DC

New member
אוי ואבוי

היתכן כי אחרי מופע האימים השבוע מישהו יצביע שוב ל"כמה חבל שמשאית נסעה לי על הפרצוף בגיל 3 ורבע" ג'וש? השבוע קימברלי (לא הבלונדה, הכבשה) דווקא הייתה מותק.

תן לראות את כולם ואז נחליט

אני לא מצביע בשבילו על עיוור (כמו רוב האוהדים של Clay שמצביעים בשבילו רק בגלל התסרוקת והחיוך)

Yaniv-DC

New member
והאוזניים כמובן.

אגב, שמתם לב שהם תמיד כותבים בכתוביות "Clay's family and friend"? ויש שם חבר אחד בלבד, כולו מחייך מאוזן לאוזן ועל סף דמעות כשסיימון פותח פה? לא ברור לי מה כל כך קשה לכתוב boyfriend בתוכנית שראיין סיקרסט מגיש...

למעלה