יייוואווווו

יייוואווווו../images/Emo70.gif

אני משתגעת כבר!!! חייבת למצוא עבודה!!!!! נמאס לי מהבית ומשעמם לי!!!!! ויש לי יותר מידי זמן לחשוב וזה ממש לא בריא לי!!!!! במיוחד כשאני לא עובדת ואין כסף ללכת לטיפול... סתם הייתי צריכה להוציא קצת... תחזיקו אצבעות לשבוע טוב יותר! ושנמצא בו עבודה כבר- א מ ן!!!! שבוע טוב

לונה..

New member
אני נגד עיתונים

ונגד שליחת קו"ח באינטרנט. טוב, לא ממש נגד, אבל בואי נאמר שדרך הטלפון והמחשב למעסיקים פוטנציאליים הרבה יותר קל לסנן אותך... "לא אקטואלי" בתחת שלי, סליחה על הביטוי (מה, הגיע הזמן שתהיה פה מישהי שכונתית קצת
האמת שלא אכפת לי מה אתן חושבות, יש לי קשרים בהנהלה
<וואי סקאלי תראי כמה אייקונים קיבלת!
>). השיא היה כשהתקשרתי אח"כ ואמרתי שאני בת 25 - פתאום זה חזר להיות אקטואלי ולא הייתה להם בעיה להזמין אותי לריאיון. כולם פה שקרנים! אפשר לחשוב שצריך תואר בלהפעיל קופה רושמת... בחיי. ועכשיו ברצינות, אני ממש מבינה למה את מתכוונת, אצלי זה אפילו היה יותר מאשר להשתגע, ממש נכנסתי לדכאון בתקופה הזו. אבל כמו תמיד, הכל זמני, ובסוף מוצאים פתרון, ואני בטוחה שתמצאי משהו ברמה
אגב (איך אני תמיד סוטה מהנושא בכזו קלות), לגבי מה שכתבתי בהתחלה, אני תמיד בעד להופיע להם איכשהו במקום, עם הקו"ח, עם פוזה ייצוגית וחיוך מיליון דולר (גם אם את הולכת לעבוד בסופר) ולהבהיר להם שאם הם לא שוכרים אותך כל העסק קורס. שיהיה בהצלחה, מחזיקה אצבעות בידיים, ברגליים, וגם את של הכלבה (ראית איך תפסתי טרמפ על עוד ארבע רגליים
) שיהיה לנו שבוע מהמם!

היי כנפיים... ../images/Emo13.gif

יודעת שזה לא ממש עוזר אבל עוד קצת סבלנות וזה יגיע... לפעמים צריך מנוחה לגוף/נפש, וגם חוסר עשייה בכיוון מסוים הוא עשייה בכיוון אחר... אז שיהיה שבוע טוב ו
מחזיקה לך אצבעות... אגב, באיזה תחום את מחפשת?

תודה לכולכן../images/Emo70.gif

גם לכלבה של לונה...
איחוד- האמת שאני לא ממש יודעת מה אני מחפשת.. או משהו בכוון שכבר עסקתי בו, בית קפה קטן ונחמד שהייתי בו מלצרית/ ברמנית קפה/ קופאית/ אחראית (בקיצור... עשיתי שם כמעט כל מה שאפשר לעשות) או עבודה מועדפת באיזה תחנת דלק או משהו.. בנתיים אני חותמת בלשכת התעסוקה (על חשבון המענק הצבאי) שזה טוב כי לפחות יהיה קצת הכנסה חודש הבא..

היי שוב

ניסית בקניונים? לאחרונה ראיתי המון מודעות של דרושים/ות בבתי קפה באיזור המרכז (קניון ר"ג + גבעתיים).
סתם שהיה לך כייף...

תודה ../images/Emo24.gif

נכון גם האייקון של החיבוק עם החיוך השתנה? או שרק נדמה לי? איזה חמוד הוא עכשיו...

בהחלט חמוד...

ועושה טוב על הלב... עם החיוך הנהדר שלו... אז שיהיה לך יום נפלא והמון..
שיהיה כייף...

היום..

הייתי בראיון עבודה.. ואני ממש שנאת ראיונות עבודה.. שאני צריכה לדבר על עצמי ולמכור את עצמי.. מגיל 15 אני עובדת בכל מיני מקומות.. וברובם עבדתי בין חצי שנה לשנתיים וחצי!! ככה שיש לי מוסר עבודה גבוה.. ועבדתי הרבה עם לקוחות מכל מיני סוגים.. וכמעט תמיד הבוסים שלי היו מרוצים והתאכזבו כשעזבתי.. ועדיין הבטחון העצמי שלי בכל מה שקשור לזה שואף לאפס.. אווווף!

כנפיים יקרה...

הבטחון העצמי הוא משהו שכדאי לך לעבוד בעניינו בלי קשר לנושא כזה או אחר. זהו חלק מאהבת העצמי שלנו והוא משפיע בתחומים רבים ושונים בחיינו. כרגע הוא בולט בהעדרו דווקא בנושא העבודה, אך הוא ישנו ללא ספק בתחומים נוספים וחושבת ששווה לעבוד על הנושא ולפתח אותו בעצמך... ראיונות עבודה הם באמת משהו לא נעים... אך כככל שתלכי ליותר ראיונות, תלמדי את הדרך הנוחה והמתאימה לך באופן אישי. חשוב שתדגישי את ענין מוסר העבודה שלך גם אם זה בדרך סמויה, והכי חשוב להיות אמיתית ולהדגיש את החלקים הטובים שבך, גם כאלה שאינם קשורים בצורה ישירה לנושא העבודה, כמו יושר, אמינות, חביבות וכו'... סבלנות משתלמת ולבסוף אני בטוחה שתמצאי את אשר את מחפשת...

ymz

New member
יוצא לי כמה פעמים לראות

מודעת דרושים בבתי קפה באזור יהודה המכבי בת"א. אז אולי תעשי יום אחד סיבוב ברגל בטח תמצאי כמה כאלה שמחפשים. לדעתי, גם אם לא מחפשית את יכולה להיכנס ולהשאיר להם פרטים למקרה ויצטרכו.

למעלה