ייטי-ספורט הכי הרבה שהצלחתי עד כה הוא 2,700
T Thestral New member 25/9/04 #1 ייטי-ספורט../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif הכי הרבה שהצלחתי עד כה הוא 2,700
מ מלאכית16 New member 25/9/04 #2 ../images/Emo41.gifנצל"ש קטנטן../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif ראיתי רספוטין... סרט לא ברור לגמרי. אלן עוד יותר לא ברור בו מתמיד (שמתם לב למוטיב ה"אני-עושה-סרטים-שהם-שיחזורים-של-ההיסטוריה-כי-זה-מגניב" אצל אלן ) סרט משעשע מאוד, וגרם לי להתאהב עוד יותר באיאן מקקלן.. אחח...איאן תעשה לי ילד... מומלץ.
../images/Emo41.gifנצל"ש קטנטן../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif ראיתי רספוטין... סרט לא ברור לגמרי. אלן עוד יותר לא ברור בו מתמיד (שמתם לב למוטיב ה"אני-עושה-סרטים-שהם-שיחזורים-של-ההיסטוריה-כי-זה-מגניב" אצל אלן ) סרט משעשע מאוד, וגרם לי להתאהב עוד יותר באיאן מקקלן.. אחח...איאן תעשה לי ילד... מומלץ.
T Thestral New member 25/9/04 #3 ראית את הקטע על ה../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif נזירים ההומואים
L love potion New member 25/9/04 #4 ../images/Emo6.gif סרט פסיכי אלן משחק שם כזה רספוטין עדין ומתוק, אני מתפלאה שהרוח של רספוטין האמיתי לא קמה לרדוף אותו. אניווי, בקשר לייטי ספורטס, לפני חודש בערך שיחקתי בזה מלא אבל אני לא זוכרת כמה הוצאתי. יאללה שיוציאו כבר משחק חדש!
../images/Emo6.gif סרט פסיכי אלן משחק שם כזה רספוטין עדין ומתוק, אני מתפלאה שהרוח של רספוטין האמיתי לא קמה לרדוף אותו. אניווי, בקשר לייטי ספורטס, לפני חודש בערך שיחקתי בזה מלא אבל אני לא זוכרת כמה הוצאתי. יאללה שיוציאו כבר משחק חדש!
ה החתולה במגפים New member 25/9/04 #8 לואואבת../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif