את הרי ב-hotmail.co.il, גם לי יש שם תיבה (אחת מיני רבות) וגם לי יש בעיה להכנס אליה בזמן האחרון, מה אומר... בעיה בשרת שלהם. פיתרון אפשרי... להחליף תיבת דואר. תנסי hotmail.com או מיליון ואחד web-mail אחרים.
אומרים שמחת רבים נחמת טיפשים אבל... לפחות עכשיו אני מרגישה יותר טוב כי הבעיה לא רק אצלי!!! יש לי עוד תיבה ב-COM אבל היא עם הפרטים האישיים שלי מה שלא חכם לפרסם פה!! וניסיתי לפתוח כבר 4 תיבות אחרות ומשום מה לא מאשרים לי את הכניסה. מה אני אגיד לך? יאוש טוטלי!!! אבל לפחות אני ילווה אותך בפורום. זה גם משהו לא?! אז מה שלומך? איך עבר הסופ``ש?
הפיזוזים לא היו משהו. צפוף, חרא מוסיקה. חבר שלי לשעבר(שנתיים וחצי) היה שם . חזר מטיול בעולם. אחד שרציתי חזר לחברה שלו לשעבר. שבוע לפני כן הייתי באותו מקום והשתכרתי(לראשונה בשביל הרקורד) תסיק את המסקנות. התחילו איתי בנים שלא יודעים לקבל לא! קיבלתי כוויה מסיגריה. נעלבתי ממישהו. וחוץ מזה גם אני לא מהסוג המתלונן...ככהש---- היום העברתי לי יום סולידי עם המשפחה משהו שלא עשיתי המון זמן. חברים שלי יצאש לפאב באיזור אני העדפתי להיות נאמנה לכם. אין בעד מה. ובנוגע למלאך___ הוא בשמיים קוטף כוכבים.
המחשב עושה לי בעיות איומות. דבר שני, אם לא הייתי באמת רוצה לדעת לא הייתי שואל! מצטער שלא בילית אתמול. באמת. בנים שלא יודעים לקבל לא... כמו פה בפורום למשל? אנחנו מעריכים את זה שנשארת איתנו. חוץ מזה... בואו נדבר ונהנה.