ייווווווווו!!!!!

king kazabubu

New member
אני לא אהבתי האמת....

לא יודע למה.... זה פשוט... לא מושך אותי.... זה פשוט, משעמם אותי רצח... זה כמו המשחק קלפים של פוקימון....

yoo

New member
(מצקצק בלשוני)

עוד כמה קופות מהלכות על שתיים הצטרפו למאות... לא טוב... תגידו אתם לא מבינים שזו פרסומת אחת גדולה לקלפים? נפלתם על השכל או מה?

LINKIN PARK!!!

New member
גם אם זאת פרסומת אחת גדולה

זאת סדרה טובה, ולדעתי גם הקלפים זה כיף, למרות שלא שיחקתי.

מה שלא הבנתי ביוגי הו

הפירמידה זוהרת ומשהו קורה ליוגי. ההבדל היחיד אליו שמתי לב הוא שיוגי נעשה כועס. אז יוגי צריך את הפירמידה כדי להזיז את הגבות? ד"א, למה יוגי כ"כ נמוך? ואיך זה שכל החברים שלו כ"כ גבוהים, היה הורג את התסריטאים לתת ליוגי עוד 20 ס"מ?

מה שקורה זה

שהרוח של הפרעה שבתוך הפירמידה "משתלטת" על יוגי לא שמת לב שהוא גבוה חכם יותר והקול שלו שונה

אההההההההההה אוקי

ועוד משהו. למה למר פגאסוס יש רק עין אחת אבל אין שום סימן במקום בו הכניסו את העין המוזהבת?

תגידו את האמת,

יוגי לא חתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייך??????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

להגיד לך ת'אמת...

אז הוא מ'זה לא חתיך P: ג'ואי נראה הרבה יותר טוב ממנו.. ליוגי יש עיני פנסים כאלו,לא שמתם לב איזה עיניים ענקיות יש לו P: הוא יותר חמוד כשהוא משתמש בפירמידת המילניום...

יש הרבה חורי עלילה

כמו מאיפה הפרמידה הזאת ומה קורה ליוגי בגללה. וזה קצת מעצבן שכבר בפרק הראשון הוא מצליח להרכיב את ה"אקסודיה" הזה. זה הקלף הכי חזק שיש! למה כבר בפרק הראשון?!

אני אגיד לך למה יש חורי עלילה

מפני שמה שהם התחילו להראות פה זה הגרסה האמריקאית ולא היפנית כמו ב-DBZ והאמריקאים המפגרים חתכו והורידו כמה פרקים שמסבירים הרבה על הסדרה סבא שלו כשהוא היה בחפירות במצריים הוא גילה את הפאזל(זה פאזל המילניום לא פירמידת המילניום, זה היה בהתחלה מן פאזל שיוגי הרכיב, הוא בכלל מן גאון כזה שהקפיצו 2 כיתות ובגלל זה הוא נראה קטן מהאחרים) והביא ליוגי בהתחלה יוגי וגואי וטריסטן בכלל לא היו חברים וגואי וטריסטן כל הזמן הציקו ליוגי יש הרבה דברים שמסבירים בפרקים שהאמריקאים משום מה לא תרחו לשדר, מפגרים

yoo

New member
משהו יפה בפנים...

אם כבר יו-גי-או אז ביפנית! תראו את הדיבוב היפני האדיר לעומת האנגלית והעברית! (גם מבחינת המוזיקה, שגם היא שונתה) הנה לכם כמה סרטונים מיוגיאו ומסדרת ההמשך

Taker Sucks

New member
בישראל משודרת סדרת ההמשך

יו-גי-הו המקורית לא שודרה ב ארה"ב - הסדרה שאנחנו רואים היא ה ההמשך. ד.א המקורית היא סדרה מאוד משעממת אין שם כמעט duels.

?...

על מה אתה מדבר אין סדרת המשך ליו-גי-הו מה שיש אצלנו יש בארהב וארהב פשוט חתכו קטעים כמו שהם עשו ב-DBZ אין סידרת המשך ליו-גי-הו מפי שהנה עוד סיבה אחת לא יקראו לסדרת ההמשך בדיוק כמו הסדרה הישנה!

למעלה