ייווווווווו!!!!!

LINKIN PARK!!!

New member
ייווווווווו!!!!!

איזה טוב זה יוגי-הו. ונראה לי שהקלפים של זה זה אפילו יותר כיף.

LINKIN PARK!!!

New member
דרך אגב

ההתחלה של זה זה האמיתי, או שלא תירגמו נכון? "תו תו תו תו תורך!" "דו דו דודו דו דודו דו דו-קרב"?

Evil Beast

New member
כן

זה your your your turn וb b b b b battle דרך אגב זה יוני אני פשוט ישן אצל עידו אז אני כותב בשם שלו

frodo1

New member
יוגי-הו זה באמת מגניב

אבל ליוגי יש שם של איזה סוג של דגני בוקר או משהו כזה, אתה לא חושב ככה?

נצל"ש

היתי חיב כי אין לי איפה לשים את זה... ובכל זאת זה לא פורום יוגיבו אלה דרגון בול זי... אוקי... איפה אני יכול לעזעזל להוריד פרקים של ד"ב (אתר אינטרנט) כי בקאזאא אימש או כל מה שתירצו זה מוריד לי על מהירות 0.60 זה הממוצע ויש לי אינטרנט מהיר( דרך אגב אתרים של סגאת צבא ריבון אדון לא לפני)...

יוגיבו= יוגיהו

LINKIN PARK!!!

New member
אם אני חושב על זה...

באמת מזכיר קצת דגני בוקר, אבל סדו קייבה זה גם שם השנה.

Gohan

New member
זאת..

סידרה שנועדה למשוך מעריצים ולהכניס ליוצרים כסף עם כל מיני מוצרים וכדומה

Goggle Girl

New member
לא מדוייק

פנסרביס זה למשוך מעריצים ע"י השמת הדמויות בבגדים\תנוחות סקסיים. כמו למשל בלי חולצה, אם הוא מתכופף ומראים מאחורה, או קלוזאפים על מקומות אסטרטגיים

Gohan

New member
;^^

אבל יש גם פאנסרביס לילדים קטנים..כמו בייבלייד, וגם יוגי-או

Son Gohan

New member
on the face big disgrace

BORING!!!! מתי יביאו לארץ קצת סדרות יותר טובות (ובלי שיהרסו אותן לגמרי)

Taker Sucks

New member
יו-גי-הו זה נחמד...

אבל שוב כמו ב DBZ אני מציע לכם להוריד את זה מהאינטרנט, יצא 69 פרקים באגליתו 103 ביפנית... והדיבוב של הסדרה יותר טוב מאיך שדיבוב את DBZ...

.....

כל סדרה זה פן סרביס כי מכל סידרה יעשו מוצרים שאנשים ירצו לקנות והמילים באנגלית זה your turn(תורך) ו-its time to du-du-du-du-duel!(הגיע הזמן לדו-דו-דו....) אבל זה נשמע כל כך מפגר בעברית!!! וקראו לדארק מגישן המכשף הסגול זה נשמע כל כך גיי!! וכבר יש קלפים של הסדרה באמריקה מי יודע אולי יגיע גם לפה, אחרי הכל הגיעו קלפים של DBZ

Shinobi

New member
אולי זה לא קשור לדרגון בול זי אבל..

נכון יש את קלפי המשחק האלה של פוקימון אז מאיפה אתם חושבים שהמקור... ניחשתם נכון! מעתיקנים...

למעלה