חתולדובי אני מתנצל שהטלתי בך ספקות.
ה השלושר New member 27/8/13 #41 הערות ושאלות א. איני חתולדובי. באמת. אני לא מבין למה קודם אני קיפוד ואחר כך חתולדובי. ב. מה הועילו ערפדים לספקות ג. אילו ספקות ד. ספק זה טוב
הערות ושאלות א. איני חתולדובי. באמת. אני לא מבין למה קודם אני קיפוד ואחר כך חתולדובי. ב. מה הועילו ערפדים לספקות ג. אילו ספקות ד. ספק זה טוב
S shayCn New member 27/8/13 #43 יש לי גם שאלה אם כלב עושה האו,פרה עושה מווו וחתול עושה מיאו, אז איך עושה חתולדובי?
T tatiana6 New member 28/8/13 #49 מישהו עם מבנה גוף של ילד - פסילה מידית עם קרחת , אבל כזה שלא מוריד כל השיער - גם פסילה בגדים מלוכלכים - פסילה גובה מעל 190 - פסילה גובה מתחת ל 165 - פסילה לא תימני - פסילה (סתם) מזיע - פסילה מידית שכח לאכול יום לפני דייט - רבע פסילה
מישהו עם מבנה גוף של ילד - פסילה מידית עם קרחת , אבל כזה שלא מוריד כל השיער - גם פסילה בגדים מלוכלכים - פסילה גובה מעל 190 - פסילה גובה מתחת ל 165 - פסילה לא תימני - פסילה (סתם) מזיע - פסילה מידית שכח לאכול יום לפני דייט - רבע פסילה
ה השלושר New member 28/8/13 #50 רגע רגע רגע מה זה מבנה גוף של ילד ? כמה צריך לדחוק בחדר כושר כדי לעבור סף ? מה פירוש שכח לאכול יום לפני דייט, למה הכוונה ?
רגע רגע רגע מה זה מבנה גוף של ילד ? כמה צריך לדחוק בחדר כושר כדי לעבור סף ? מה פירוש שכח לאכול יום לפני דייט, למה הכוונה ?
צ צלשלספק New member 28/8/13 #51 אם יש לך חברה, ואתה נפגש עם מישהי רק בגלל שיש לה קיפוד, אז זה בהחלט בחזקת יהרג ובל יעבור.
ה השלושר New member 29/8/13 #52 אני לא בטוח שזו הייתה כוונת המשורר בעצם אני המשורר, אז אני כן בטוח. למי יש קיפוד ?
D DANDI 30 New member 29/8/13 #53 לא כל כך מהר פוסלת אבל.. זה לא משהו שלבש פשוט משהו בהתנהגות שלו, או שיש את זה או שאין את זה קשה להסביר אבל שונאת שלובשים סנדלים אין לי בעיה עם נעלי אצבע אבל סנדלים זה יותר מדי
לא כל כך מהר פוסלת אבל.. זה לא משהו שלבש פשוט משהו בהתנהגות שלו, או שיש את זה או שאין את זה קשה להסביר אבל שונאת שלובשים סנדלים אין לי בעיה עם נעלי אצבע אבל סנדלים זה יותר מדי
ה השלושר New member 30/8/13 #56 היה פה עניין עם סנדלים אני לא הבנתי מה משנה לבחורה מה הבחור נועל. כלומר, אני לא זוכר שאי פעם שמתי לב מה מישהי נועלת. מסתבר שלחלקכן זה כן משנה.
היה פה עניין עם סנדלים אני לא הבנתי מה משנה לבחורה מה הבחור נועל. כלומר, אני לא זוכר שאי פעם שמתי לב מה מישהי נועלת. מסתבר שלחלקכן זה כן משנה.