יידשע מאמע...

mayumana1

New member
יידשע מאמע...

שלום לכם, אני יודעת כי זהו לא פורום לאיתור שירים...אך בכל זאת אולי תוכלו לסייע לי, אני מחפשת את מילות השיר "יידישע מאמע" (כתוב באותיות עבריות אך המילים הן באידיש - כדי שאהיה מסוגלת לקרא זאת) או את קובץ השיר בפורמט MP. אני זקוקה לזאת נואשות על מנת להפתיע את סבתי ביום הולדתה ה- 80 או טו טו... אנא, מי מכם ש"מחובר" לחומרים מהסוג הנ"ל .... ציינו לינק או את מילות השיר או כל רעיון אחר. זה באמת דחוף... תודה רבה!!!

הבאתי לך את מילות השיר

אני מקווה שתוכל לקרוא אותן כמו שצריך כי כדובר יידיש אני יכול להגיד לך שקשה למי שלא דובר את השפה המקסימה הזאת לחקות את המבטא הנכון. פשוט תקח בחשבון שזה לא יהיה מוצלח כמו שאתה מתכנן. הנה השיר לפניך אם כי הוא לא כתוב לפי כללי הדקדוק ביידיש אבל זה לא משנה כרגע. חפש בתוכנות שיתוף את המילים "Yiddish mama" או "Yidishe mama", בטח תמצא יותר מביצוע אחד לשיר הזה. אגב, למה אתה רוצה דווקא את השיר הזה ? יש שירים שמחממים את הלב פי כמה, חפש את "Oy mayn kepele" או "Oyfn veg shteyt a boym". בהצלחה.

orlyt

New member
אוי... זהמ מזכיר לי משהו

חיפשתי לא מזמן את הגרסה האידית המלאה ל-bei mir bist du schone (בתקוה שכתבתי את זה נכון) וכל מה שמצאתי זה רק גרסאות באנגלית שהפזמון ביידיש. מישהו יכול לעזור? תודה אורלי

למעלה