ייגר

ייגר

התחלתי לשתות ייגר מייסטר וזה מגניב לגמרי מישהו יודע איפה קונים כי הבנתי שזה לא חוקי

OMERTLLF

New member
חוקי לגמרי

בכל חנות אלכוהול האלכוהול היחיד שאינו חוקי - למיטב ידיעתי (באיחוד האירופי) הוא האבסינט המיוצר כיום רק בצ'כיה..... מה יקרה עם הצטרפותה לאיחוד..... השד יודע

amircn1

New member
האבסינט שנמכר כיום

הוא חוקי !! פעם בזמנו היו מכינים אותו מצמח (או שזה שיח) הלענה (שנקרא אבסינתיום - ולכן שמו של המשקה...) שגרם להזיות, ולכן הוציאו אותו אל מחוץ לחוק כיום כמות החומר שגורם להזיות נמוכה ואינה מורגשת כלל, לעומת זאת האבסינט עצמו הוא משקה דיי חזק 60% אלכוהול, והאבסינט שנמכר בצ'כיה מגיע עד ל- 70%

Maorah

New member
מוכר, כמובן שזו הדרך :)

את המשקה עצמו אני ממש לא אוהב זה באמת חזק מידי ושימושי רק במצב של רצון לאבד כל חוש וקשר לעולם. אבל אני נורא אוהב להדליק את זה לאנשים :)

naamutzi

New member
חוקי לגמרי

אסי יקירי, הייגר הוא חוקי לגמרי- אין בו שום דבר לא חוקי. אפשר להשיג בכל חנות לממכר משקאות אלכוהוליים, בדיוטי, ואפילו ראיתי כמה קיוסקים שמוכרים ייגר.... בכל אופן- הכי מומלץ שוט קפוא, אבל גם מאוד נחמד בטמפ' החדר עם קצת קרח.

amircn1

New member
ייגר הוא חוקי

ולא חסר מקומות... תמצא אותו בכל חנות משקאות משקאות שמכבדת את עצמה

charlie85

New member
אני חייב לספר לך! תקרא...

לא מזמן גם מישהו התעניין בפורום כמה עולה ייגר וסיפרתי את מה שאני יספר לך עכשיו, בערך לפני שבועיים קיבלתי ייגר מחברים ליום-הולדת שנקנה בדיוטי פרי, עם אתה יכול למצוא מישהו שיקנה לך שם זה הכי משתלם... בקבוק במהדורה חדשה של 1.75 שזה האאאאמון! עלה 190 ש"ח בלבד, בארץ ליטר עולה 180 ש"ח, כדי שתתפוס פרופרציות אז הנה החישוב: 18 שקל ל 100 מל' בארץ ז"א ל-1.75 ליטר בארץ זה יוצא 315 ש"ח!!! שוס או מה??? אני גם מת על ייגר בגלל זה ההתלהבות... דא,ג זה חוקי כמו שכבר אמרו אז אין בעיה להשיג את זה גם בארץ או בחו"ל. תהנה...

למעלה