ייגר דבש

manbar

New member
ייגר דבש

איפה כדאי לשים אותו,במקרר או במקפיא? האם ההקפאה תפגע באיכות המשקה או תקפיא למצב של קרח?

Symbolic

New member
אין כזה מושג "ייגר דבש".

זו מושג שהומצא בארץ למטרות שיווקיות ופירסומיות. אתה כנראה מתכוון ל "בארנייגר" - ליקר דבש. זה שבברנייגר וייגרמייסטר יש את המילה "ייגר" לא עושה ביניהם קשר. ייגרמייסטר זה ייגרמייסטר ואין שום קשר לברנייגר. אחרי שסידרנו את הנושא הזה, לגבי ההגשה.. לדחוף אותו למקפיא, אין בעיה, אפילו מומלץ. האלכוהול שם לא קופא, והאיכות לא תפגע, ההפך - יהיה הרבה יותר כיף לשתות אותו. הליקר מאוד מאוד מתוק וכשהוא קפוא קל יותר לשתות אותו. צ'ירס!

manbar

New member
תודה על התשובה

אבל בנאדם צ'יל אאוט אל תהייה קטנוני:)

Symbolic

New member
אני לא כזה קטנוני

למה פשוט לא לקרוא לילד בשמו? אין דבר כזה "יגר דבש" בכל אופן אני שמח שקיבלת את התשובה שרצית. NO HARD FEELINGS

greenguy2002

New member
ועוד איך יש דבר כזה!!!

עובדה שהוא קרא לזה איך שהוא קרא לזה ואתה ישר ידעת במה מדובר, משמע - "יגר דבש" זה השם השני של המשקה ההוא(אין לי כוח לחזור להודעה שלך עכשיו כדי להעתיק את השם במדויק, כי גם ככה כולם קוראים לו "יגר דבש" אז למי אכפת השם השני).

Symbolic

New member
זה שכולם קוראים לו "ייגר דבש"

זה לא אומר שזה נכון. שאני מדבר על "כולם" - הכוונה כמובן לארץ. אם תגיעי לח"ול ותבקשי ממישהו "HONEY YEGGER" או משהו כזה יסתכלו עלייך בצורה מוזרה. הרבה דברים נאמרים בצורה לא נכונה, אני חושב שזה המקום דווקא כן לתקן - הרי המטרה העיקרית של הפורום (בשבילי לפחות), זה ללמוד ולהחכים בנושא. ולסיכום : "ייגר דבש" זה לא השם השני, זה לא שם שקיים בכלל, ואין דבר כזה. זה שם שעוות והומצא בארץ סתם בגלל דמיון שמי מקרי. מי שרוצה להמשיך לקרוא לזה "ייגר דבש" - מוזמן. באותה הזדמנות אני ממליץ לאותו אדם לשתות "טקילה" של כרמל מזרחי או "שמפניה" של יקבי רמת הגולן. צ'ירס.

Symbolic

New member
ואגב

אם תמצאי ברמן שקורא לזה "ייגר דבש" משמע או שהוא באמת חסר ידע בסיסי ומאוד לא מקצועי, או שהוא סתם כוסית שהביאו למזוג VRB

polekiko

New member
אין קשר בין השתיים וצריך להכניס

את זה לתודעת הישראלים, שחושבים שזה חזק באותה מידה וקשור אחד לשני. יגרמייסטר הוא דז'יסטיף שמיוצר מעשבי תיבול שונים. ברנייגר הוא ליקר מקפיא סמיך שמיוצר מדבש. עולם שלם עובר בין השניים.

למעלה