ייבוש פרחים

חסויH

New member
ייבוש פרחים

אהוב ליבי הביא לי זר פרחים. רציתי לשמור כמה פרחים למזכרת מהזר אז תליתי אותם הפוך. הבעיה היא שאני לא חושבת שהם מתייבשים אלא נובלים כי הם מתחילים לשנות את ציבעם לחום. מה אתם אומרים?

צפנתי

New member
עד הזר הבא, כדאי שתתאמני כדלקמן:

ואני מקווה שהזר הבא מאהובך לא יבושש לבוא... בין דפי נייר של ספרים או עיתונים. לא דפי צבע מבריקים, המכונים "כרומו". לא לייבש בחדר לח כמו מטבח או אמבטיה. מתקבל פרח שטוח, דו מימדי כמעט,ושומר על צבעיו המקוריים מעט יותר. לבדוק פעם בכמה ימים את לחות הדפים, במקרה עובש או רטיבות, להחליף את הדפים הבאים במגע עם הצמח. ניתן להדביק או למסגר, אך לא לחשוף לאור השמש אחרי היבוש, זה מדהה מאד את הצבעים המקוריים. ניתן ליצור תמונות יפות ביותר, מגנטים למקרר, הזמנות,ברכות, מתנות...כיד הדמיון!! אני קיבלתי פעם מכשיר חרס, ליבוש מהיר במקרוגל, הצבעים מעט חיים יותר, התוצאה מהירה, המכשיר נקנה בחו"ל. בהצלחה!!

טסונמי1

New member
לא כל פרח ניתן ליבוש בשיטה

ההפוכה רצוי ליבש פרחים טריים בשיטה הזו ולא כאלה שהיו קודם לכן בצינצנת בכל מקרה הצבע דוהה מעט ליבש רק במקום מוצל

טסונמי1

New member
פעם ניתן היה ליקנות מכבשי ייבוש

בחנויות להובי כבר שנים לא ראיתי ,מכבש" כזה

sheda0ktana

New member
לא, למה?

אפשר לתת לצמחים להתייבש עד הסוף הפוכים, הם ישנו את הצבע שלהם וזה טבעי מאד. אני מצרפת קישור להודעה ישנה בפורום "אמנות שימושית" - יש פה המון דפים שנסרקו מספר שעוסק בייבוש פרחים, אחד מהם בטוח יתאים לך.

oh yes

New member
אתה יכול לצלם את המכשיר

בדיגיטלית ולהעלות לכאן? (אולי סוף סוף אני אמצא שימוש לחוג פיסול של הבת שלי
)

למעלה