ייבוש מברשות - TAKE 2

תיקתקית

New member
ייבוש מברשות - TAKE 2

עוד פעם אני והניסיונות שלי להביא את שיטת ייבוש המברשות לשכלול מושלם..
במקרה (באמת במקרה) הייתי היום בחנות מאי ארט בסנטר. הסתכלתי לי על מברשות ציור שיש שם וחיפשתי אחת נוחה שתוכל לשמש כאייליינר. יש להם שם סייבל, קולינסקי, וסינטטיות. לגודל שצריך בשביל אייליינר נשאו רק סינטטיות, אבל המוכרת הבטיחה שכשכולם יסיימו את ספירת המלאי, המלאי יחזור. אז יש למה לחכות. בעודי שם, שאלתי אותה על פתרון לייבוש המברשת בצורה אנכית - איך אני יכולה להצמיד אותה לקיר. היא הציעה לקנות סרט מגנטי, כזה שנדבק בצד אחד למשטח וצידו השני מגנט. כדי לחבר אליו את המברשות - להשתמש בקליפסים ממתכת, שיידבקו לסרט מכוח המגנט, ויחזיקו את המברשת. קניתי 6 קליפסים קטנים למברשות קטנות, שלושה גדולים (האמת - 1 בינוני ועוד 2 גדולים יותר, כי נגמרו הבינוניים) למברשות הגדולות (סומק). קניתי גם כפורי מגנט, שהתבררו כלא יעילים ולא נחוצים - אבל אולי מישהי תמצא להם פתרון. אני מצרפת תמונה של איך זה יצא, והוראות בנייה, מקווה שזה לא יעניין ולא ישעמם אותכן, ואולי מישהי תרצה לנסות
כדי ליצור מרווח בין המברשות למשטח שעליו הדבקתי (ארון) תוסיפו לרשימה גם דבק דו צדדי, ודק כלשהו מעץ (אני פירקתי מתלה שלא היה בשימוש בבית). לחילופין אפשר פשוט להדביק על משטח שחציו ריק, ככה שהמברשות ייגעו בו רק בידיות, והחלק של הראש יהיה באויר. הנה תמונה של איך זה יצא:

תיקתקית

New member
"הוראות"

בגלל שאני קצת עצלנית, הדבקתי סדרה של תמונות מההתחלה לסוף. זה די פשוט, אם יש שאלה תשאלו.. קוראים את זה מימין לשמאל, שורה שורה. כמו קומיקס ...

תיקתקית

New member
הערות

המגנטים מכילים עופרת. אז מי שזה מטריד אותה - יכולה למצוא פתרון אחר לקבוקי. לדעתי זה לא משפיע כשזה שם, זה לא נוגע בפנים - אבל למען תדעו. עוד לא נבדק מבחן העמידות כשהמברשות רטובות - זה די יציב גם ככה. אני יודעת, כי קודם ניסיתי להדביק אותם עם הכפתורים, וזה לא היה יציב כמו שזה נראה עכשיו. אז ידווח, אולי תרצו לחכות עם זה עד אז. כדאי לקנות סרט מגנט עם דבק חזק. שלי עושה רושם של לא מספיק חזק, ככה שאני בטח אצטרך לחזק את החלק ה"דבקי" שלו עם דבק מגע. זה לא מפריע לי, אבל שתדעו. לא להגזים במשקל של הקליפסים - אחרת זה לא יחזיק. הצעות ורעיונות שליפור וייעול יתקבלו בברכה... מקווה שמישהי תמצא את זה מועיל

tokit

New member
מאוד יפה, אבל

אני עדיין לא מבינה בשביל מה צריך את כל זה. מה רע בלייבש פשוט במאוזן על קצה של שולחן?

תיקתקית

New member
שהמים מצטברים בחלק התחתון המאוזן של המברשת

קרוב לחלק המתכתי..

tokit

New member
מעולם לא היתה לי עם זה בעיה

אם שוטפים את המברשות בצורה עדינה ואחראית לא אמורה להיות בעיה. יש לי מברשות שחפפתי כבר מעל ל-100 פעמים ואין איתן שום בעיה גם בייבוש מאוזן.

תיקתקית

New member
טוב, אני לא כזאת אחראית

ולא שוטפת בצורה עדינה כי יש לי הרבה מברשות לחפוף ואישית קשה לי להקפיד, אז בהחלט המים מגיעים לבסיס, בעיקר בקטנות. מעדיפה לייבש אותן הפוך ליתר ביטחון. זה בכלל התחיל מהקבוקי, אותה קשה לייבש במאוזן ..

hilala20

New member
למרות שאני עם תוקית בקשר ל"צורך"

אני מתלהבת כל פעם מחדש מהרעיונות היצירתיים שלך.

למעלה