ייבוש מברשות - TAKE 2
עוד פעם אני והניסיונות שלי להביא את שיטת ייבוש המברשות לשכלול מושלם..
במקרה (באמת במקרה) הייתי היום בחנות מאי ארט בסנטר. הסתכלתי לי על מברשות ציור שיש שם וחיפשתי אחת נוחה שתוכל לשמש כאייליינר. יש להם שם סייבל, קולינסקי, וסינטטיות. לגודל שצריך בשביל אייליינר נשאו רק סינטטיות, אבל המוכרת הבטיחה שכשכולם יסיימו את ספירת המלאי, המלאי יחזור. אז יש למה לחכות. בעודי שם, שאלתי אותה על פתרון לייבוש המברשת בצורה אנכית - איך אני יכולה להצמיד אותה לקיר. היא הציעה לקנות סרט מגנטי, כזה שנדבק בצד אחד למשטח וצידו השני מגנט. כדי לחבר אליו את המברשות - להשתמש בקליפסים ממתכת, שיידבקו לסרט מכוח המגנט, ויחזיקו את המברשת. קניתי 6 קליפסים קטנים למברשות קטנות, שלושה גדולים (האמת - 1 בינוני ועוד 2 גדולים יותר, כי נגמרו הבינוניים) למברשות הגדולות (סומק). קניתי גם כפורי מגנט, שהתבררו כלא יעילים ולא נחוצים - אבל אולי מישהי תמצא להם פתרון. אני מצרפת תמונה של איך זה יצא, והוראות בנייה, מקווה שזה לא יעניין ולא ישעמם אותכן, ואולי מישהי תרצה לנסות
כדי ליצור מרווח בין המברשות למשטח שעליו הדבקתי (ארון) תוסיפו לרשימה גם דבק דו צדדי, ודק כלשהו מעץ (אני פירקתי מתלה שלא היה בשימוש בבית). לחילופין אפשר פשוט להדביק על משטח שחציו ריק, ככה שהמברשות ייגעו בו רק בידיות, והחלק של הראש יהיה באויר. הנה תמונה של איך זה יצא:
עוד פעם אני והניסיונות שלי להביא את שיטת ייבוש המברשות לשכלול מושלם..