ייבוא של ASUS 1000

וואו, איזה תשובה מהירה...

אשמח אם תוכל להפנות אותי למידע כתוב איפשהו... תודה

ועוד שאלה

האם אפשר להניח שבכל חנות נורמלית בניו יורק אפשר יהיה למצוא את המחשב הזה (ASUS 1000 80gb) או שצריך לוודא מראש שיש? האם המחירים בחנויות צפויים להיות זהים למחירים באינטרנט (סביבות 600$)? שוב תודה

סליחה על הנודניקיות,

אני פשוט לא רוצה לבזבז את כל החופש שלי בריצה ובחיפוש ובסוף לא למצוא מה שאני מחפשת... יש צורך לקנות מראש באינטרנט או פשוט להגיע לחנות? המחשב שבקישור הוא למיטב הבנתי עם המעבר הקודם (לא ה atom), לא? וגם- לא מצויין שום דבר לגבי סוללה...

RoyBO

New member
את טועה

זה מעבד אטום סוללה 6 תאים הכל כתוב שם תלחצי שם על Specifications תתקשרי לחנות שידאגו שיהיה להם אחד זמין בחנות ביום שתגיעי אליהם

RoyBO

New member
אגב אני מנסה למכור את הנייד שלי

מי שרוצה שיסתכל בלוחות

ali052

New member
מאחל לך ../images/Emo50.gif במכירת המחשב ו..............

תכתוב שם במודעה - למבינים בלבד! כי אדם שלא מבין את השיפור המשמעותי ששמת שלו לא יבין את זה..........

RoyBO

New member
טוב אז בחנות BH

אין אפשרות להרחיב ל2GB אני חושב שאני יכול לעשות זאת עצמאית אין אפשרות למקלדת בעברית יש איזה פתרון לעניין המקלדת (לא רוצה חריטה אלא "קיעקוע" של האותיות למקלדת)?

יאיר B

New member
אישית אני מעדיף את אסוס על MSI.

יש לי ניסיון טוב עם מחשב אחר שלהם (כבר יותר משנתיים אצלי ועובד יפה, אבל הוא היה מחשב אמיתי שעלה הרבה מאוד בזמנו). MSI, נו, אנחנו מכירים את היבואן בארץ (אחריות בינלאומית???). לגבי המקלדת: ב-701 שלי, העברית לא צרובה על המקשים (באסוס השני שלי צרבו את העברית על המקשים, איום ונורא ועוד בצבע צהוב
שערוריה) אלא היא כמו מודפסת בכחול יפה (אם כי גם כאן לא עשו עבודה מוצלחת במיוחד, אבל עדיף על הקודם). המחשב לא יובא ע"י רונלייט אלא ביבוא מקביל ע"י חברה בשם VisualD.G (נקנה ב-KSP אם זה משנה). אם תוכל לברר דרך מי הם הדפיסו את האותיות...). עד כמה שאני יודע, אין כרטיסים של nVidia במחשב הזה, רק אינטל.

למעלה