ייבוא מקובץ טקסט

מוטי23

New member
ייבוא מקובץ טקסט

שלום במסגרת עבודתי אני מייבא נתונים לאקסס מקבצי טקסט בעבר כאשר עבדתי על אקסס 97 הכל היה תקין אך מאז שעברתי לאופיס XP העברית יוצאת הפוכה אני מייבא באמצעות פקודת TRANSFER TEXT וניסיתי את כל הקידודים האפשריים והעברית עדיין יוצאת הפוכה בברכה: מוטי

belzerd

New member
עברית הפוכה

אם ניסית את כל האפשרויות, אז נשאר לך רק להפוך את העברית בחזרה. להלן קוד להפיכת מחרוזת (שמור כפונקציה, אבל כמובן ניתן גם לשמור זאת כסברוטינה): ()Public Function rev_str ´ הפיכת מחרוזת Dim dbs As Database Dim rst As Recordset Dim i As Variant Dim j As Variant Dim k As Variant ()Set dbs = CurrentDb ´הטבלה בה נמצא השדה - T_DATIM_2 ("Set rst = dbs.OpenRecordset("T_DATIM_2 rst.MoveFirst Do Until rst.EOF ´השדה אותו יש להפוך - Field79 (j = Right([rst]![Field79], 1 ([k = Len([rst]![Field79 For i = 2 To k (j = j & Left(Right([rst]![Field79], i), 1 Next i rst.Edit rst![Field79] = j rst.Update rst.MoveNext Loop End Function

גרי רשף

New member
אני לא בטוח שזה עד כדי כך פשוט../images/Emo22.gif

אם המחרוזת היא כולה בעברית אזי אין בעיה, אבל כשהמחרוזת כוללת גם ספרות או אותיות לועזיות- יש להפוך רק את העברית כי הלועזית עוברת תמיד בסדר.

אני מסכים ועוד תיקון.

במקום להשתמש בRIGHT יש להשתמש ב-MID וכן צריך להוסיף משפט בקרה בתנאי שרק אותיות בעברית. עשיתי את זה כבר פעם. ובאמת עכשיו כשאני נותן על זה את הדעת העברית התהפכה בשדרוג מאקסס 97 ל - 2000.

למעלה