ייבוא מארה"ב

סאופאו

New member
ייבוא מארה"ב

שלום לכולם ושבוע טוב. אני מעוניין לרכוש כמה מוצרי ביגוד מארה"ב ואני תוהה מה הדרך הזולה ביותר לשלוח את זה לארץ... המשקל הוא 13 פאונדס וקיבלתי הצעה של ups של 220 דולר שממש לא משתלם לי אשמח לרעיונות מקוריים

האם בדקת את האפשרות לשלוח דרך הדואר? ../images/Emo214.gif

13 פאונד יעלה לך פחות מ-45 דולר: http://ircalc.usps.gov/MailServices.aspx?country=10211&m=6&p=13&o=0

לא בטוח בכלל

אם 13 פאונד של פגדים יכנסו לקרטון בינוני סטנדרטי של הדואר, אני מתחפש לסנטה... בגדים הם דבר נפחי (לא הרבה משקל, אבל הרבה נפח). בפעם האחרונה ששלחתי בגדים שמתי אותם בשקית בתוך הקופסא, חיברתי את השקית לשואב אבק, הפעלתי, וסגרתי מהר מהר. 1. זה חוסך המון המון נפח 2. יש שקיות יעודיות לדברים האלה, אני סתם קמצן.

וכלל אצבע

עד שרשות הדואר תפשוט את הרגל - לאדם פרטי היא זולה משמעותית וכמעט תמיד מיו פי אס, פדאקס, ודי אייץ' אל (במשלוח מארה"ב).

פרחים לסילבסטר, רק דרך אתרים פורטליים ישראלים

מי שמתכוון לשלוח לכבוד השנה החדשה פרחים לקרובים / מכרים בארץ, קחו בחשבון שהכי כדאי דרך אתרים ישראלים שקשורים עם הרבה חנויות פרחים בפריסה ארצית או שמתמחים באיזור / עיר מסויימת. מקבלים הנחות, אפשר להשוות מחירים, לקבל חוות דעת על חנויות, להתרשם ממוצרים קטלוגיים, מקבלים שירות מעולה כי החנויות מחוייבות מול האתר (ורוצות להמשיך לקבל פניות ממנו) ועוד.

סאופאו

New member
מכס....

מה קורה לגביי זה באמת? עד כמה שידוע לי אין מכס על בגדים... מה אני צריך לשלם על דואר רגיל חוץ מה50 דולר בערך של החבילה? כדאי לעשות ביטוח או לוותר כדי לא לעורר את המכס?

למעלה