ייאיי יש לי ת'דיסק החדש!! דרך אגב, מי שקנה יכול לכתוב בכמה? סתם לצורכי השוואה...
W werus New member 14/12/03 #1 ייאיי יש לי ת'דיסק החדש!! דרך אגב, מי שקנה יכול לכתוב בכמה? סתם לצורכי השוואה...
ו וויזלי_גירל New member 14/12/03 #2 67.90 בצליל היה לי הנחה של כרטיס חבר מועדון (נא להגיד עם מבטא רוסי של לובה) איזה דיסק שווה
W werus New member 14/12/03 #6 ../images/Emo3.gif קניתי באיזה חנות אפלולית שמצאתי באיזה חור... הגירסה עם הקליפים... 60 שקל... ותודה
ו וויזלי_גירל New member 14/12/03 #11 של איזה שירים יש לך? אני לא זוכרת בדיוק איזה לי יש, אבל אני יודעת שיש לי את פילינג איט ואת ויולנס (ועוד 2)... אבל זה סתם סרטונים שלהם שהצמידו להם את השיר.. (חוץ מווילונס ששם הם בכאילו בקליפ) חשבתי שיהיה כבר הקליפ פילינג דיס...
של איזה שירים יש לך? אני לא זוכרת בדיוק איזה לי יש, אבל אני יודעת שיש לי את פילינג איט ואת ויולנס (ועוד 2)... אבל זה סתם סרטונים שלהם שהצמידו להם את השיר.. (חוץ מווילונס ששם הם בכאילו בקליפ) חשבתי שיהיה כבר הקליפ פילינג דיס...
W werus New member 15/12/03 #19 יש לי בדיוק כמו לך.. אבל זה נחמד הסרטונים האלה... הקליפ של פילינג דיס סתם קליפ.. מקסימום תפתחי אמטיוי ותקליטי...
יש לי בדיוק כמו לך.. אבל זה נחמד הסרטונים האלה... הקליפ של פילינג דיס סתם קליפ.. מקסימום תפתחי אמטיוי ותקליטי...
S shiepki New member 14/12/03 #13 70 בטאואר רקורדס.. לקחתי את האחרון שנשאר! ויש לי גירסת לייב של anthem part 2 בתור בונוס טראק.. לא ממש מתאים. למישהו יש בונוס טראק אחר?
70 בטאואר רקורדס.. לקחתי את האחרון שנשאר! ויש לי גירסת לייב של anthem part 2 בתור בונוס טראק.. לא ממש מתאים. למישהו יש בונוס טראק אחר?
ו וויזלי_גירל New member 14/12/03 #15 גם לי יש אותו... לא נראה לי שיש בונוס טראק אחר.. מילא אם זה היה הידן טראק....!
R rafiadam New member 17/12/03 #33 לכולם יש אותו בונוס טראק!!! תגידו נראה לכם שבכל דיסק יש בונוס טראק אחר!? אצל כולם זה אותו דבררר חחחח!
לכולם יש אותו בונוס טראק!!! תגידו נראה לכם שבכל דיסק יש בונוס טראק אחר!? אצל כולם זה אותו דבררר חחחח!
נ נא182 New member 17/12/03 #29 גם לי יש תגירסה עם הקליפים וגם עם השיר בונוס של אנט'ם פארט 2 בהופעה... עלה לי 69.90
S shiepki New member 17/12/03 #39 חחח להרגיע!! אתה טועה אולי במשלוח שהגיע עכשיו לארץ לכולם יש את אותו דבר.. אבל בטח לא בכולם. יש כמה גירסאות של הדיסק ובכל אחד בונוס טראק אחר! כמו שהיה ב-toypaj
חחח להרגיע!! אתה טועה אולי במשלוח שהגיע עכשיו לארץ לכולם יש את אותו דבר.. אבל בטח לא בכולם. יש כמה גירסאות של הדיסק ובכל אחד בונוס טראק אחר! כמו שהיה ב-toypaj