ייאוש

• פותח הנושא Chav
  • פורסם בתאריך

Chav

New member
ייאוש

טוב כבר מאז לפני פסח לא היו לי חצלולים. היה לי שבוע אחד שהיו לי שלושה חצלולים וזהו, כאילו שנשחקתי. תכנות כבר לא עובד, בדיקות מציאות גם לא עזרו (כמה זמן אני אמור לעשות בדיקות?) כתבתי יומן חלומות אבל עכשיו בלימודים יש לי פחות זמן\כוח אבל אני משתדל לכתוב מדי פעם, אבל אני לא יכול להשקיע מספיק מאמץ ביומן חלומות מלא כרגע. אם מישהו יוכל להמליץ על שיטה פשוטה יחסית שלא דורשת בזבוז רב של שעות השינה שלי.. משהו קל ונוח שלא דורש שבועות עד שמגיעים לתוצאות. ת..תו-דה מ-אוש, חי חה חו. Chav - Bah

LucidGuess

New member
אני ממליץ ....

כוון שעון ל 5:00 בבוקר ( אחרי 5-6 שעות שינה ) וכשהוא מצלצל כבה אותו ונסה מיד ( בלי לקום בכלל מהמיטה ) לישמור על מודעות עצמית כדי להיכנס לחלום צלול ישר מתוך עירנות ( ווילד ) בשיטה הזאת אתה ניכנס לחלום צלול תוך כמה שניות או כמה דקות לכל היותר, רק תקפיד לא לינדוד עם המחשבות אחרת תאבד מודעות ותרדם. נסה לירשום על גב כף ידך "ב.מ" ( בדיקות מציאות ) ועשה בדיקת מציאות בכל פעם שתשים לב לאותיות שרשומות לך על היד. LucidGuess

Variety

New member
תגובה

היי צ´אב, אין שיטה "קלה" חייבים לעבוד על החלומות צלולים צעד צעד. אל תפסיק את היומן חלומות, רק בכך שתקדיש 10 - 15 דקות בבוקר רק ליומן חלומות ולכתיבת חלומות, אתה תעלה את הצלילות שלך עם הזמן ויהיו לך יותר חלומות צלולים ספונטניים. אני עקב השעות של בית ספר, החלטתי שאני הולך לישון מוקדם יותר. וזה מעולה, אני קם בלי שעון ב6, ערני. אם תלך לישון בשעות נורמליות כמו 11 בלילה, תוכל לקום לאחר 5 שעות, להקדיש טיפה זמן לרישום נק´ מהחלומות, כ 2 דקות, ולחזור לישון ולנסות מיילד. אחרי כמה זמן של אימון, יתחילו להיות לך יותר ויותר חלומות צלולים. זאת השיטה ה"קלה" לדעתי. מיילד זו שיטה קלה. והיומן חלומות הוא חלק מאוד מאוד חשוב!! בלעדיו לא תצליח. חלומות פז, Variety-

מוקוש

New member
בנוסף לכל הדברים שאמרו לך...

לא, בעצם, לא רק בנוסף- אבל בכל מקרה- יעזור אם תאמין בעצמך, תגיד שזאת לא בעיה, או שאתה מיוחד ולך יהיו חלומות צלולים גם בלי כל השיטות (מה?, אצלי זה עבד!
), הממ... עכשיו כשאני חושבת על זה- זה די דומה לתכנות, אבל בכל מקרה- תאמין שאתה יכול, ולי לקח שבוע בערך ומאז יש לי חצלולים בתדירות גבוהה (היתכן ואני באמת מיוחדת?!....לאאאא...). הממ... אני מקווה שאצלך זה יעבוד כמו אצלי
בכל מקרה- קבל פרח
ו-

Chav

New member
=]

לוסיד, לא הגזמת? ווילד (מהניסיון שלי) זאת שיטה שדורשת הרבה אימון וגם זה בזבוז של שעות שינה. כנראה שאני אנסה מיילד, תודה וריאטי. ומוקוש, אני לא חושב שזה יעזור לי כי זה דומה מדי לתכנות..

LucidGuess

New member
צודק אולי הגזמתי ...

כן אתה צודק ... אני יודע שזו שיטה שדורשת קצת השקעה ... אבל למרות הכל אני עדיין דיי מחזיק ממנה ואוהב אותה. ואני עוד מתכוון להצליח איתה!
לדעתי השיטה של להתעורר ב 5:00 בבוקר ואז ישר לנסות ווילד ( בלי לקום מהמיטה ) היא שיטה מאד יעילה! הסיבה העיקרית שבגללה עד היום כמעט לא הצלחתי איתה זה שאף פעם אני לא מצליח להתעורר מהשעון!!! תמיד אני מכבה באופן אוטומטי וישר ממשיך לישון!!!!
( יש למישהו עיצה בנידון? ) LucidGuess

oren_b35

New member
תנסה..

לשים את השעון קצת יותר רחוק מהמיטה...ככה שתהיה חייב לקום ולכבות אותו, גם לי היתה בדיוק אותה בעיה, כיביתי את השעון מעורר מתוך שינה...אז פשוט שמתי אותו קצת יותר רחוק, שאני אצטרך להזיז את כל הגוף כדי לכבות אותו...לא רק את היד. הבעיה שלי היא שאני קם...מכבה אותו ושוכח לעשות וילד מרוב שאני עייף..:)) אני חושב שפתק שכתוב עליו "וילד" יסדר את זה...:))

wee man

New member
גם לי לא היה.... :/

אם יהיה לי מספיק כוח רצון היום לקום אחרי 5 שעות ולנסות ווילד או מיילד אני אנסה... נראה לי אני גם אנסה תכנות לפני שאני אלך לישון... wee man

למעלה