ייאוש

mozman11

New member
ייאוש

אני חייל משוחרר מזה שנה וחצי אני מחפש עבודה בנרות... לפעמים אני חושב על להתאבד, לפעמים אני מרגיש שאין לי טעם בחיים יש לי חברה ואני חושב שאני לא מספיק טוב בשבילה, שההורים שלה חושבים שאני בטלן, כל החיים שלי עד השירות הצבאי עבדתי, אני ממש מיואש.... אל תתפלאו אם יתפרסם שבחור צעיר התאבד מול משרד האוצר בירושליים... אני רק צריך להשיג אקדח....

Raytlin

New member
קודם כל ...

ח"ח שאתה משוחרר וגם עוסק בטיסנים,אחלה תחום גם אני עוסק בו. אז ככה אל תתיאש אני גם במצבך ..רק אתמול דחו אותי בנציג שירות למתב דיגיטל,למרות שעברתי את רוב במיונים,ונפלתי בסוף. אני גם מבואס אבל זה יעבור. איפה שרתת? מה המקצוע שלך?? באיזה תחום אתה מחפש עבודה??

mozman11

New member
יש לי כמה מקצועות

אני הנדסאי אלקטרוניקה, טכנאי מחשבים, רשתות, יש לי המון ידע אין עבודה, גם יש לי רישיון של נהג מונית

Raytlin

New member
אולי...

אתה לא מחפש במקומות הנכונים. מאיפה אתה ??

תנסה לעבוד בכל מה שיש

תנסה לעבוד בכל עבודה - מחלקי עיתונים,טלמרקטינג,מכירות,תחנות דלק,שמירה(עבודה נדרשת)- זה עדיף מכלום והעיתונים מפוצצים בזה לפחות כך נראה. תנצל את ההטבה שנותן מס הכנסה לחייל משוחרר עד 24 חודשים לאחר השחרור. אם במקביל תמצא עבודה טובה יותר - תעזוב. גם לימודים לתואר ראשון באים בחשבון ,יש יחידה להכוונת חיילים משוחררים. בכל מקרה אסור להתייאש,צריך להתמודד ולהמשיך הלאה במה שיש. היה חזק.

למעלה