ייאוש

לי6873

New member
ייאוש

שלום לכולם,
כבר תקופה שאני עוקבת באדיקות אחרי הפורום וכל פעם מופתעת לגלות שאני לא לבד בסיפור הזה ויש מסתבר עוד לא מעט כמוני..
לא יודעת לומר למה אף פעם לא נרשמתי והייתי שותפה פעילה, אבל הנה הגיע הרגע והגיעו מים עד נפש ...והנה אני כאן...
לבני בן 9.5 ADHD עם הפרעת התנהגות עם היסטוריה מאד ארוכה של מטפלים וטיפולים שהדף קצר מלהכיל...
כיום אני מחפשת נואשות אחרי פסיכולוג מתאים וכל המומלצים שקיבלתי תפוסים לשנה הקרובה
אשמח מאד אם למישהו יש היכרות/ ניסיון עם פסיכולוג מוצלח באיזור חיפה/ קריות

בתודה מראש

הסטוריה מאוד ארוכה של מטפלים וטיפולים...

השאלה היא- האם ברשימה הארוכה של המטפלים יש גם פסיכולוגים. ואם כן, אז למה את חושבת שהפעם זה דוקא יצליח עם פסיכולוג.
אני לא חיפאית {כיום..}ולא מכירה פסיכולוגים באיזור שלך, אבל אולי כדאי לחשוב שוב על הטיפול שאת מחפשת לבן, כדי לא להגדיל את הרשימה של המטפלים שלא הצליחו.

אני כותבת את זה רק כי לא כתבת פרטים- יכול להיות שכן בדקת מה עוד יכול לעזור ופסיכולוג הוא כן הכתובת הנכונה כרגע.
בכל מקרה, בהצלחה!

מנסיון ארוך ועטור חליפים

אני החלפתי כמה וכמה אנשי טיפול מורים מתקנים רופאים נוירולוגים פסיכיאטרים וכולי
והיתה פסיכולוגית שמאוד התחברה לילד ולא בכלל עזרה לנו פשוט מרחה איתנו את הזמן
ורכיבה טיפולית שמאוד עזרה לשנינו עד שהילדה לא הסכימה ללכת יותר
היום אחרי ארבע שני םשל טיפולים והדרכות ושחייה ועוד פשוט היא הודיעה לנו אין יותר פסיכולוגים ורכיבה
אני רוצה לרקוד ולשחות וזהו ואני מאוד שמחה שהיא התבגרה והחליטה בעצמה מה היא צריכה
וכיום יש לנו משהי שנותנת לנו הדרכה להורים ומאוד מתחברת אליה בן זוגי אף פעם לא התחבר לשום אחד כזה
כמובן זה לוקח זמן למצוא טיפול מתאים שיתאים גם לכם ההורים
אני באופן אישי פחות מתחברת לפסיכולוגים ויותר לתרפיסיטים
שוב כמו כל דבר הכל ענין של ניסוי והתאמה
אולי באמת תנסו תרפיה באמנות או דרמה משהו אחר לילד

למעלה