ייאוש

ייאוש../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אסתר שלום, אני ממש מיואשת ומודאגת. עמרי בן 10 שבועות. משקלו 5.800. משקל לידה 3.200. מזה שלושה ימים הוא עם חום גבוה. הרופאים לא יודעים מה הסיבה. הם ערכו לו בדיקת דם ושתן ושתיהן יצאו טובות. הם חושבים שהסיבה היא מחלה ויראלית. הוא כמובן לא עולה במשקל. גם לפני זה הוא לא עלה במשקל במשך השבועיים האחרונים. הוא מרטיב טיטולים ויש לו צואה (לפני המחלה היתה לו יציאה פעם בשלושה ימים, עכשיו יש לו פעם ביום בערך). ראיתי פה יועצת הנקה שאת המלצת לי עליה (בפריס - זוכרת?) וזה לא עזר לעלייה במשקל. הפטמות שלי גם שורפות - הרופא מתעקש שלא מדובר בפטרייה. ולעבור את הכל בארץ זרה... אני מוטרפת מדאגה. הרופא אמר שאם החום לא יירד היום יצטרכו לעשות בירור רפואי מקיף יותר. בייאושי ניסיתי לתת לו בקבוק עם תחליף אבל הוא צורח עד לב שמיים ומסרב גם כשמישהו אחר מנסה להאכיל אותו. אני ממש מדוכאת מכל הספור הזה. יש לך איזושהיא עצה בשבילי. אני מודאגת כמובן מהחום בעיקר אבל לא פחות מהעלייה במשקל שכאמור נעצרה עוד הרבה לפני המחלה. תודה.

Oysh, Yaeli, hamuda, I can imagine

how you must feel. first of all, remember that the reasn that he did not gain wieght the last week is now clear.........his immune system was fighting this virus, and that burned all the calories!! DO NOT GIVE HIM ARTIFICIAL MILK!! He needs the immunological properties of your milk more than ever now. ONce he starts to get well, he will gain weight as always. How is his behavior other than the fever? Is he acting sick? Or does he seem ok other than the fever. Remember what I always say....watch the baby, not the numbers!! the fact that you are breastfeeding him is making him as healthy as he can be and whatever it is that he has will pass mucn more quickly and easily because he is breastfed. Please keep us informed on what is happening!!​

justmom

New member
תרגום: אויש, יעלי חמודה, אני יכולה

לתאר לעצמי איך את מרגישה. ראשית כל, זכרי שהסיבה שהוא לא עלה במשקל בשבוע שעבר התבררה כעת... המערכת החיסונית שלו נלחמה בווירוס הזה, וזה מה ששרף את כל הקלוריות! אל תתני לו תמ"ל! כעת הוא זקוק יותר מתמיד לתכונות החיסוניות של החלב שלך. נרגע שיתחיל להחלים יעלה במשקל כמו תמיד. איך הוא מתנהג, מלבד החום? הוא נראה חולה? או שהוא נראה בריא, חוץ מהחום? זיכרי מה שאני אומרת תמיד... הסתכלי על התינוק, לא על המספרים! העיבדה שאת מיניקה אותו עושה אותו בריא ככל האפשר, ומה שזה לא יהיה שחלה בו יעבור בקלות ובמהירות רבה יותר מפני שהוא יונק. עדכני אותנו בבקשה מה קורה!

למעלה