ייאוש [ט']

Silence angelic

New member
ייאוש [ט']

יש לי כלכך הרבה מה להגיד כלכך הרבה מה לכתוב הכאב הוא עצום גדול מכדי להכיל. לא מצליחה להבין איפה לא בסדר. מה לא בסדר. איפה צריך לעבוד על מה.. אני לא מצליחה להוציא את מה שמרגישה אולי כי בעצמי אני לא ממש יודעת. אני כישלון בכל התחומים בחיים כמעט. בלימודים אני נכשלת בעבודה אני נכשלת בזוגיות אני נכשלת ברזון אני נכשלת זה מתבהר לי יותר ככל שהימים עוברים. זה רק מוסיף לכאב. זה מוסיף לרצון לקחת את הסכין. אני יודעת כשזה לא כואב..שהכאב בפנים גדול אף יותר. ומחזיקה..מחזיקה כלכך חזק לא לחתוך עמוק. הקול שלי אבד. אני לא נותנת לעצמי להרגיש. או אפילו לתת לעצמי את ההזדמנות הזו. אני יודעת שאם אני אתן החיים שלי ישתנו מקצה לקצה. אני יודעת שאם יהיה לי כוח רצון אני אוכל להיות אנרגתית..אוכל לתת ולקבל..אוכל להיות מאושרת[?] ומה זו המילה הזו בכלל?! אני כלכך מושפלת. אני מבישה את עצמי כל יום בפתטיות שלי. אני כל היום במיטה. גם כשאני יודעת שיש לי מה לעשות. אין בי שום דבר אני ריקה אף אחד לא ירצה אותי אני אשאר לבד לנצח בזמן שכולם יולידו ילדים ויבנו להם את המשפחה היפה שלהם. אני אשאר בחור השחור. אני רוצה למות. אני כלום.

קולדון

New member

יש מישהו שמודע למצב שלך? נראה שאת צריכה ניעור רציני ותמיכה כדי להתרומם מהמקום הזה.. מהניסיון שלי- להשתקע בדיכאון וברחמים עצמיים דורש הרבה אנרגיות.. אני יודעת שזה לא קל, אבל זו לא דרך שתקרב אותך לדברים שאת חולמת עליהם באמת... מותר לך שיהיו לך חיים מלאים ומאושרים. וגם אם נכשלים במשהו או מתקשים בו- זה לא או ר שאת כישלון. זה אומר שאולי עשית טעות בדרך, אבל הגישה של להגיד על עצמך "כישלון" משחררת אותך מהאחריות לבחור לעשות משהו בדרך שונה, היא מקבעת אותך אל הכישלון הזה, מבינה? אני יכולה לעשות משהו רע, זה לא אומר שאני בנאדם רע. זה אומר שאני בנאדם שבחר לעשות משהו רע ובאותה מידה יכול היה לבחור לעשות יום אחרי זה משהו טוב. את יכולה לשנות את כל התמונה... אבל נראה לי שאת צריכה עזרה משמעותית כדי להתחיל להתרומם..

levshavur

New member
לסיילנס אנג'ליק

שלום לך לפי מה שאת מתארת זה נשמע שאת בדיכאון והמצב שלך יכול להשתפר אם תקבלי טיפול תרופתי מתאים... לגביי מה זה להיות מאושרת , זה מאוד סובייקטיבי לכל אחת יש הגדרה אחרת למה זה אושר. אוליי תנסי לחשוב מה בעבר נתן לך שימחה, מה דעתך? אני מקווה שהמצב העכשווי שלך ייפתר...
לבשה.

קורע את הלב לקרוא אותך.

אני יודעת איך בעומק הייאוש נראה שאין סיכוי למשהו אחר. אבל את שם כל כך הרבה שנים, נותנת לעצמך לרדת יותר ויותר, לא מוכנה להחלם בהפרעה, וזה כמובן מחמיר את כל הקשיים האחרים בחיים- אי אפשר למצוא זוגיות, לנהל קשרים, ללמוד ולהצליח, ובוודאי שאי אפשר להיות מאושרת, כשהרזון ממשיך להיות המטרה החשובה בחיים שלך. בשביל להגיע למטרות אחרות תצטרכי לוותר על זאת. במה את בוחרת?

למעלה