ייאוש טוטאלי

ליטל 061

New member
ייאוש טוטאלי

היה לי חבר שנה וחצי ובמשכ החברות גיליתי המונ שקרימ, אז סיימתי איתו וזה נגמר בפיצוצ,אחר-ככ הכרתי מישהו שדי מצא חנ בעיניי והיומ אנחנו חברימ ,הבעיה היא שהחבר לשעבר,רוצה לחזור(כמובנ שאני לא)ומסייט לי את החיימ ולא עוזב אותי,מה עושימ? איכ גורמימ לו להרפות?

בריט23

New member
תגידי לו שילך לחפש!

או אל תעני לו בכלל, אם הוא יתקשר מחסום, תלחצי מענה לשיחה, אל תגידי הלו. חכי שהוא יגיד, אם זה הוא-נתקחי. חח ככה אני הייתי מסננת בחורים.

ליטל 061

New member
תשובה לבריט

תראי,אני לא עונה ומסננת הבעיה שהוא כבר הפכ למטרד ואני לא יכולה שהוא ככה,אני מתה שיכיר מישהי ורק שיעזוב אותי בשקט כבר כי חבר שלי לא אוהב את הרעיונ הזה בכלל. תודה על ההתייחסות.

nate2000

New member
תאיימי בהגשת תלונה למשטרה

ותבקשי מחברת הסלולרי שלך לחסום את המספר שלו

M A R I N A 2 2

New member
את בדיוק מזכירה לי אותי

היה לי בדיוק אותו סיפור עם חבר שיצאתי איתו שנה וחצי , אפילו יותר מזה.....הוא גם התקשר בלי סוף ורצה לחזור ,זה נמשך 3 חודשים שבהם לא יצאתי עם אף אחד וסבלתי רק מההטרדות שלו והציניות שלו.... בסוף הכרתי מישהוא מדהים(שהוא בעלי כיום) והלך לנו מאוד טוב והוא המשיך להתקשר למרות שאמרתי לו שיש לי מישהו רציני ואנחנו עומדים להתחתן(כי הרגשנו ישר שזה זה) והוא ליגלג לי ואמר שבעוד שנה הוא יזרוק אותי......אבל מה שקרה כעבור שנה זה חתונה . ויש לנו חברים משותפים שמספרים שהוא עדיין שואל אליי. כי הוא חולה נפש!!!!!!!!!! ומלפני הרבה זמן החלפתי את מספר הפלאפון שלי והוא הפסיק להטריד עד ש.... חודש לפני חתונה הוא רשם לי למייל שלי הודעה פתאום: למה לא הזמנת אותי לחתונה? מה עשיתי לך רע? את קולטת איזה אנשים יש? זה אחרי כל החרא שהוא עשה לי....ויש פה אנשים ותיקים שמכירים את הסיפור שלי עם המטורף הזה שנפרדנו וחזרנו 4 פעמים כי הוא התחננן חודשים עד שהייתי נשברת וחוזרת וכשזרקתי אותו סופית אז הוא לא האמין והמשיך להטריד,הוא חיי באשלייה שאני רוצה להתחתן איתו כל הזמן וצחק אלי כי הוא לא היה רציני בכלל ואפילו כשגילה שאני מתחתנת הוא אמר שהשגתי את המטרה שלי(להתחתן ) וכל זה מקנאה כי לא רציתי בכלל להתחתן איתו,מזמן הבנתי שאני לא רוצה אותו בטור בעלי,עוד כשנפרדנו בפעם הראשונה. תסיכי מסקנות בעצמך...בהצלחה ,אני פה אם תרצי עצה

make u happy

New member
וואיי....

איזה יופי לשמוע (לקרוא) שאתם נשואים, אני זוכרת שעדיין הייתם חברים
מזל טוב ובהצלחה רבה

ליטל 061

New member
למרינה

תודה על ההתייחסות,גמ אני וגמ החבר חושבימ על מיסוד הקשר, השאלה היא איכ אני נפטרת מהמטורפ בצורה מתוחכמת ללא משטרה,כי כבר הסברתי לו שזה נגמר ושאינ לי רגש אליו ובכל זאת הוא מתעקש להציק.

תגובה

אם אינך רוצה כל קשר אתו, והוא מציק, העירי לו בתקיפות שאינך רוצה ושיפסיק, ואמרי לו לא לפנות. אם ימשיך, תוכלי להעזר במשטרה. אם את רוצה איזשהו קשר אתו, מכל סוג אפלו לשוחח לפעמים, העני לפניותיו ושוחחי עמו. אם את כועסת ששקר לך, נזפי בו בתקיפות מספיקה על מעשיו, כדי שיצטער. החליטי, מה מתאים וטוב לך.

ליטל 061

New member
תודה על ההתייחסות

בהתחלה כנ חשבתי שאני מרגישה אליו משהו אבל בסופ התברר אחרי כל השקרימ שלו שאני אוהבת את החבר החדש ורוצה להינשא לו..

Garth Karunia

New member
לדעתי, כל אדם צריך לדעת להתמודד עם

דחיה, אני חושב שזה לפעמים גם קשה להתמודד עם דחיה, אבל בכל זאת צריך לעשות מאמצים ולעבור הלאה... לגבי החבר שלך ... אין לי ממש עצה בשבילך ... כי אני מניח שבתור אדם בוגר הוא די מודע למה שהוא עושה ובכל זאת עושה את זה ... אבל אני מניח שעם הזמן זה יעבור לו והוא ימשיך הלאה ...

תתעלמי ממנו

אם תתיחסי לכל מה שהוא עושה הוא יראה שזה מצליח וימשיך להתנהג ככה, אבל אם תתעלמי ממנו הוא יפסיק עם זה לאט לאט

למעלה